Jūrmala, Dzintari, Mežaparka prospekts

Ērti 3 istabu apartamenti ar āra terasi, Jūrmalā

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

103 m2

Stāvs

3/8

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam īrei 3 istabu apartamentus projektā Park House, kuri atrodas pašā Jūrmalas sirdī- Dzintaros, Mežaparka ielā 1.
Apartamentu kopējā platība 102.90 kv.m, tai skaitā liela āra terase 13.4 kv.m. Ērts plānojums, augstie griesti, gaiši un plaši viesistabas logi, kvalitatīva iekšējā apdare un santehnika, modernas mēbeles un gaismas ķermeņi. Plānojums - plaša dzīvojamā istaba ar virtuves zonu, divas guļamistabas un 2 vannas istabas. Visa nepieciešamā virtuves tehnika, trauki un veļas mazgājamā mašīna. Kluba tipa kompleksa pirmajā stāvā iedzīvotāju ērtībai ir pieejama trenažieru zāle, SPA, frizētava un kafejnīca. Pie ēkas ir bezmaksas virszemes autostāvvieta kā arī pazemes autostāvvieta (50 EUR mēnesī).
Jaunais projekts īpaši izceļas ar atrašānās vietu- desmit minūšu pastaigas attālumā sasniedzama jūra, gājēju iecienītā Jomas iela un leģendārā Dzintaru koncertzāle, kā arī apkārtnē baudāma labi attīstīta infrastruktūra- sabiedriskais transports, skolas, bērnudārzi, restorāni, veikali. Ērta, pārdomāta un kvalitatīva dzīves vietas izvēle!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums