Rīga, Centrs, Andreja Pumpura iela

Elegants dzīvoklis ar plašām telpām Klusajā centrā

Cena

6 500 €

Platība

600 m2

Stāvs

5/5

Guļamistabas

5

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Klusajā centrā, prestižajā vēstniecību rajonā, slēpjas patiess izsmalcinātajam rajonam raksturīgā jūgendstila šedevrs – ēka Andreja Pumpura ielā 5. 1905. gadā būvētajā ēkā, kas iemūžināta Rīgas Kinostudijas mākslas filmā “Fotogrāfija ar sievieti un mežakuili”, pārdošanai tiek piedāvāts trīsstāvīgs četrpadsmit istabu dzīvoklis – elegances, šarma un ekskluzivitātes etalons.
Nonākot eleganti pelēkās ēkas augšējos stāvos, acīm paveras apbrīnojami plašs dzīvoklis 600 kvadrātmetru platībā. Dzīvojamā istaba ir rotāta ar vēsturiskām marmora kolonnām, augstiem griestiem, apzeltītām lustrām un sīkā rakstā rotātiem dīvāniem. Telpu grīdas apgrezno smalki zīmējumi un raksti, kas mājvietai piešķir nenoliedzami aizraujošu vēsturisku auru, kā arī šarmantu aristokrātisku piegaršu. Pirmajā stāvā atrodas ēdamistaba, darba kabinets, virtuve un trīs guļamistabas, katra ar savu vannas istabu. Otrajā stāvā izvietotas telpas, kas dzīvokļa iemītniekiem sniedz omulīguma un atpūtas iespējas – pirts, viesu guļamistabas, atpūtas telpa, biljarda zāle. Trešais stāvs iekārtots tehniskajām vajadzībām - tur izvietots gāzes apkures katls, kondicionēšanas un ventilācijas sistēma, kas nodrošina modernu un funkcionālu papildinājumu dzīvoklim, kurā virmo senatnes dvesma.
Klusais centrs jau kopš 20. gadsimta sākuma ir ieguvis prestiža un greznības reputāciju, patiecoties tā reprezentablajam arhitektūras stilam, netālu esošajām zaļajām zonām, parkiem un izsmalcinātajām ēdināšanas vietām. Apkārtne ir sakopta un lieliski uzturēta, turklāt piedāvā patīkamus un izdevīgus dzīvošanas apstākļus tiem, kuri vēlas ikdienu pavadīt tuvumā esošajiem restorāniem, bāriem, veikaliem un attīstītajai infrastruktūrai, tajā pašā laikā esot nostāk no saspringtā Rīgas vēsturiskā centra kņadas. Šarmantais dzīvoklis Andreja Pumpura ielā 5 viennozīmīgi nodrošinās elegantu dzīvesveidu ne tikai tā valdzinošajās telpās, bet arī izbaudot prestižās apkārtnes ērto piedāvājumu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums