Rīga, Vecrīga, Audēju iela

Elegants dzīvoklis Audēju ielā

Cena

2 630 €

Platība

146 m2

Stāvs

5/5

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Augstas klases luksusa apartamenti atrodas mūsu galvaspilsētas slavenajā vēsturiskajā centrā - Vecrīgā, Audēju ielā.

Īpašums atrodas Vecrīgas prestižākajā vietā. No ērtajiem apartamentiem paveras brīnišķīgs skats uz Vecrīgu ar tās šaurajām ieliņām, omulīgām kafejnīcām, terasēm un skaistu skatu uz Sv.Pētera baznīcu, kas 1977.gadā iekļauta UNESCO pasaules kultūras vērtību sarakstā.

Netālu atrodas "Līvu" laukums ar daudzām brīvdabas kafejnīcām un restorāniem. Šajā laukumā notiek dažādi kultūras pasākumi. Pastaigas attālumā atrodas t/c "Galerija Centrs" un Vecrīgas labākie restorāni un kafejnīcas.

Ēka Audēju ileā sastāv no 10 dzīvokļiem 7 stāvos un dažiem veikaliem pirmajā stāvā. Neskatoties uz to, ka dzīvokļi atrodas pašā Vecrīgas sirdī, tie ir ļoti klusi un ērti, ar lielisku skaņas izolāciju.
Mājai 1998.gadā veikta pilnīga renovācija, no vecās ēkas palika tikai daļa fasādes. Dzelzsbetona monolīta grīda. Ēka ir aprīkota ar drošāko un klusāko "Otis" liftu.
Vēl viena nenoliedzama šī īpašuma priekšrocība ir apsardze, pagalms ar autostāvvietām un automātiskiem vārtiem. Konsjeržs rūpējas par ēku un īrniekiem 24/7.

Broker image

Sazinies ar mums