Rīga, Āgenskalns, Baložu iela

Elegants un saulains īres dzīvoklis Āgenskalnā

Cena

1 100 €

Platība

98 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izīrē elegantu, saulainu, klusu un mājīgu divstāvu dzīvokli Baložu ielas 33 namā, Rīgā. Divstāvīgs, 4 istabas un garderobes telpa ar logiem, 3 guļamistabas, daļēji mēbelēts, Dzīvokļa kopējā platība 98 m2, mūra nams.
Pārdomāts plānojums: plaša viesistaba, apvienota ar virtuvi (aprīkota ar virtuves iekārtu un tehniku) un ēdamistabas zonu.
Galvenā guļamistaba - ar franču balkonu, atsevišķu garderobes telpu (var izmantot arī citiem nolūkiem, jo arī guļamistabā ir iebūvētie skapji), atsevišķa vannas istaba (ar elektrisko apsildāmo grīdu).
Visām telpām pirmajā stāvā logi ir divos virzienos, tas telpas padara īpaši gaišas un mājīgas. Pirmajā stāvā ir atsevišķa tualete (ar elektrisko apsildāmo grīdu).
Otrajā stāvā ir 2 atsevišķas guļamistabas, abās istabās ir lieli jumta logi (2 gab. katrā), vienai no istabām ir panorāmas stūra logs ar lielu palodzes virsmu, kas papildina istabas interjeru. Abās guļamistabās ir iebūvētās garderobes, plauktu sistēmas. Istabas var izmantot pēc saviem ieskatiem - guļamistabas, kabinets...
2. stāvā ir atsevišķa vannas istaba ar dušu un WC.
Dzīvoklī veikts remonts, pēc kura tas nav bijis izmantots.
Ierīkota papildus ventilācijas sistēma.
Individuāli skaitītāji, kas ļauj samazināt apkures izmaksas, ūdens, kanalizācijas un elektrības maksas atbilstoši patēriņam.
Dzīvoklim dubultās ārdurvis. Kāpņutelpa aprīkota ar ieejas kodu, vienmēr sakopta, un ar telpaugiem bagāta. Kāpņutelpas pirmajā stāvā iespējams novietot gan bērnu ratiņus, gan ragavas vai riteņus atbilstoši sezonai.
Īrnieku rīcībā būs arī individuālas pagraba telpas, kā arī kopējai lietošanai ierīkota riteņu novietne (slēdzama telpa).
Baložu ielas 33 namam ir slēgta teritorija (vārtu pultis un kodi), plaša stāvvieta (bezmaksas), bērnu laukumiņš, atpūtas zonas, bagātīgi apstādījumi.
Pa logiem paveras lielisks skats uz Mārtiņa baznīcas torņiem, skaisto Āgenskalna koka namu apbūvi un raženajām liepām. Dzīvoklī ir rīta un vakara saule. Blakus jauki kaimiņi.
Atrašanās vieta ir izcila: tikai 15 minūšu gājienā līdz Vecrīgai, 15 minūšu braucienā līdz lidostai un 20 minūšu attālumā līdz Jūrmalai. Pārdaugava ir mājvieta jauniem sabiedriskiem objektiem: atjaunotais Āgenskalna tirgus, Latvijas Banka, Medicīnas institūts, Swedbank galvenā ēka, Valsts arhīvs, Nacionālā bibliotēka, sporta zāles, peldbaseins un izstāžu halle Ķīpsalā. Līdzās tam visam ir arī iepirkšanās centri, restorāni un moderni dzīvojamie kompleksi. Visa nepieciešamā infrastruktūra (transporta mezgli (tuvākie 1-2 min gājienā), Zasulauka stacija (10 min) parki, veikali, izglītības un sporta bāzes, atpūtas centri) atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums