Rīga, Centrs, Elizabetes iela

Elegants dzīvoklis Elizabetes ielā

Cena

2 000 €

Platība

122 m2

Stāvs

3/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izīrē gaišu un plašu daļēji mēbelētu trīs istabu dzīvokli Rīgas Klusajā centrā – vēstniecību rajonā projektā Queen Elizabeth. Eleganto un izsmalcināto namu, kas atrodas Jura Alunāna un Elizabetes ielu krustojumā 1886. gadā projektējis izcilais arhitekts Kārlis Johans Felsko. Viņa rokraksts ir redzams vairāk kā 120 eklektisma stila formās un neorenesanses manierē būvētās dzīvojamās mājas Rīgas vēsturiskā centra arhitektūrā. Elizabetes iela jau izsenis bijusi viena no prestižākajām Klusā centra ielām, kur līdzās vairākiem parkiem, muzejiem, teātriem, vēstniecībām, atrodas arī izsmalcināti veikali un restorāni.
Ēkai veikta pilna rekonstrukcija, pastiprināti pārsegumi, nomainīti jumts un visas inženierkomunikācijas, veikta fasādes renovācija un logu nomaiņa pret dubultveramajiem koka pakešu logiem. Logi vērsti uz Elizabetes ielu un mājas iekšpagalmu. Namā restaurētas elegantās vēsturiskās koka kāpnes, iebūvēti 2 lifti.

121,4 m2 plašais dzīvoklis atrodas nama trešajā stāvā. Dzīvokļa gaišajām telpām papildu plašuma un mājīguma sajūtu piešķir 3,5 metrus augstie griesti. Dzīvoklī veikts augstvērtīgs remonts, ieklātas ozolkoka dēļu grīdas, izbūvētas un labiekārtotas vannas istabas. Dzīvoklī 52,2 m2 liela viesistaba kopā ar virtuves zonu, kas atdalīta no viesistabas ar nelielu nišu, garderobes telpa pie ieejas, 2 guļamistabas, katrā no tām izbūvēta vannas istaba, papildus izbūvēta viesu tualete.






Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums