Rīga, Centrs, Ernesta Birznieka Upīša iela

3-istabu gaišs dzīvoklis uz īri, ar mēbelēm un autostāvvietu.

Cena

950 €

Platība

69 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam īrei no 1.aprīļa jaunu, gaišu 3-istabu dzīvokli 2020.gadā kapitāli renovētā ēkā.
Fotogrāfijas no līdzīga dzīvokļa šajā pašā mājā.
Dzīvokļa cenā ir iekļauta apsargāta auto stāvvieta ēkas pagalmā.
Dzīvoklis ir pilnībā aprīkots ar visu nepieciešamo - virtuves iekārtu un santehniku, un istabas iekārtotas ar jaunām mēbelēm, mūsdienu klasiskā stilā. Izīrētājs nodrošina ar visām nepieciešamajām mēbelēm.
Dzīvoklim ir funkcionāls iekārtojums:
viesistaba, atsevišķa virtuve, divas guļamistabas, vannas istaba, koridors ar skapi.
Būtiska renovācijas projekta priekšrocība ir lielais pagalms ar 50 autostāvvietām, kas atrodas privātā teritorijā aiz slēgtiem un automatizētiem vārtiem, ko uzmana vairāk nekā 15 drošības kameras.
Dzīvokļi ir siltināti, ar parketa grīdu no ozola vai oša, nomainītiem koka logiem un uzstādītu ventilācijas sistēmu, firmas “Ideal Standard” santehniku.
Tāpat mājokļos uzstādītas ugunsdrošas ieejas durvis, ātrgaitas optiskais internets un TV, namrunis, kā arī tiek nodrošināta maksimāli iespējama skaņas izolācija.
Ēkās ir pilsētas centralizētā apkure ar termoregulāciju un individuālo skaitītāju katram dzīvoklim, kāpņu telpās ierīkoti “Schindler” firmas lifti.
Rekonstrukcijas laikā, saglabājot vērsturiskās vērtības, ar jaunām, gaišām krāsām un modernu apgaismojumu pilnībā atjaunota un uzlabota fasāde, savukārt atbilstoši visaugstākajām mūsdienu prasībām, ēkām ir nostiprināti pamati un nomainīts jumta segums, kā arī pilnībā nomainītas visas komunikācijas (tostarp kanalizācija, ūdensvadi un siltumapgāde, elektriskie un citi inženiertehniskie tīkli) un atjaunoti nesošie starpstāvu pārsegumi.
Ēku komplekss E.Birznieka Upīša ielā 10 atrodas klusā ielā tikai 3 minūšu gājiena attālumā no t/c Origo, 10 minūšu gājiena no Mākslas centra Zuzeum , 10 minūšu gājienā no Vecrīgas un Vērmaņdārza, un ir ideāli piemērots dzīvei Rīgas centrā.
5 min gājiena attālumā ir sabiedriskais transports un Rīgas Centrālā Stacija.
Zaniet, lai vienotos par apskates laikiem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums