Rīga, Centrs, Krišjāņa Valdemāra iela

Penthouse dzīvoklis Parker's projektā Rīgā uz īri ilgtermiņā

Cena

4 800 €

Platība

336 m2

Stāvs

7/8

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam ilgtermiņa īrei (minimālais īres termiņš 2 gadi) mūsdienīgu 4 istabu Penthouse dzīvokli projektā Parker`s - Rīgas klusajā centrā, jaunuzceltā ēkā.
Dzīvoklim ir 2 līmeņi(stāvi). Telpu interjera dizains atbilst mūsdienu prasībām, aprīkoti sanmezgli, kvalitatīva santehnika, grīdas dzīvojamā zonā dabīga koka parkets, augstākās kvalitātes iebūvētās mēbeles. Ēkā augsti drošības standarti, ir optiskais internets, namrunis. Ieeja teritorijā, kāpņu telpā ar kodu atslēgu vai el. karti. Dzīvokļa dzīvojamā platība ir 148,6 kv.m., kur pēc plānojuma 1 līmenī - dzīvoklim ir ieejas halle, viesu tualete un dušas telpa, plaša dzīvojamā istaba, kas savienota ar virtuvi un ēdamzonu un izeju uz plašu āra terasi(85,3 kv.m.), divas guļamistabas(telpās ir uzstādīti kondicionieri), vannas istaba un tualete, savukārt dzīvokļa 2 līmenī izvietota atpūtas telpa vai kabinets, plaša un labiekārtota jumta terase(99,7 kv.m.). Griestu augstums 2,9 - 3 m, dzīvokļa izvietojums ēkā - 7 un 8 stāvs un piekļuve dzīvoklim ar liftu ar savu individuālo el.karti.
Par papildus nomas samaksu -pieejama 1 pazemes autostāvvietas vieta. Īres cenā ir iekļautas dzīvoklī esošās iebūvētās mēbeles un iebūvētais aprīkojums. Papildus maksājami - komunālie maksājumi.
Projekta Parker’s ēkai koplietošanas telpu interjera iedvesmai kalpoja art deco detaļas, tā ģeometriskās formas un klasiskie materiāli: marmors, misiņš un niķelis, savietojumā ar daudzveidīgu melno un dažādajiem pelēkajiem toņiem. Vestibilā - marmora salikums grīdām, tonēti paneļi ieejas mezglā, plašs ātrijs ar virsgaismu, "Schindler" ātrgaitas lifti «black titan» apdarē un akmens pakāpieni ar metāla elementiem.
Projektam ir labiekārtots pagalms ar kvartāla izbūvi un ar ērtu un mājīgu iekšpagalmu. Ļoti ērta atrašanās vieta - Rīgas centrs, blakus Klusais centrs ar tās mājīgo atmosfēru un apbrīnojamo arhitektūru, ērta satiksme, netālu no parka, veikaliem, skolām, daudziem restorāniem un kafejnīcām. Vecrīga 10 minūšu gājiena attālumā. Parker`s - lieliska izvēle mūsdienīgam mājoklim!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums