Rīga, Klīversala, Kuģu iela

Ekskluzīvs dzīvoklis ar skatu uz Daugavu

Cena

7 000 €

Platība

284 m2

Stāvs

5/7

Guļamistabas

4

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Projektā "Riverbreeze" ilgtermiņa īrei tiek piedāvāts unikāls dzīvoklis ar elpu aizraujošu skatu uz Daugavas upi un Rīgas vecpilsētu.

Ēku komplekss atrodas Klīversalas zaļājā apkārtnē, gandrīz pašā Rīgas centrā, Daugavas krastā.
Dzīvoklis atrodas 7 stāvu ēkas 5. stāvā, no kura paveras pasakains skats uz Daugavu. Kopējā platība 284.6 kv.m., ieskaitot 40 kv.m. terasi. 4 izolētas guļamistabas, 3 vannas istabas, plaša viesistaba apvienota ar virtuves zonu.

Dzīvokļa apdarē izmantoti augstas klases kvalitatīvi apdares materiāli un aprīkojums: virtuves iekārta ar sadzīves tehniku, augstākās klases ozolkoka parkets, individuālā dizaina garderobes skapji, alumīnija Schuco logi, itaļu flīzes un vannas istabu aprīkojums, gaisa kondicionēšanas un signalizācijas sistēmas.
Dzīvoklī izvietotās mēbeles, 4 autostāvvietas un noliktavas telpa pagrabstāvā ir iekļautas nomas cenā.

Kompleksā ar slēgtu teritoriju dzīvojošo cilvēku drošību un mieru 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā garantē dzīvā apsardze, uzstādīta videonovērošanas sistēma.

Veselīga dzīvesveida piekritējiem pieejams privāts fitnesa klubs, īpašu uzmanību pievēršot vispārējam komfortam un pielāgošanai klientu individuālajām vajadzībām. Pieejama laivu piestātne pie pašas ēkas.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums