Rīga, Centrs, Pērnavas

Saulaini apartamenti nomai ar pārdomātu plānojumu

Cena

2 925 €

Platība

117 m2

Stāvs

6/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājumā jauni, plaši un pilnībā aprīkoti apartamenti ar ērtu plānojumu. Rezidence Pērnavas 41 - jauns īres nams, kas atrodas Pērnavas un Stadiona ielas krustojumā, netālu no Grīziņkalna, pilnībā rekonstruētā mājā sniedz saviem iedzīvotājiem ne tika mājvietu, bet arī augsta līmeņa komfortablu uzturēšanos.

Apartamenti ar pārdomātu plānojumu- galvenai guļamistabai ir sava vannas istaba un plaša garderobes telpa. Otrā guļamistabā ir liels skapis. Plašā viesistaba ir apvienota ar virtuvi. Papildus ir iekārtota vēl viena garderobes/ saimniecības telpa.
Pilnībā mēbelēts, aprīkotas ar visu kas nepieciešams dzīvošanai- trauki, gultas veļa. Jauna iebūvēta virtuve ar kvalitatīvu tehniku (liels ledusskapis, indukcijas virsma, cepeškrāsns, trauku mazgājamā un veļas mašīna).
Reizi nedēļā uzkopšana un gultas veļas maiņa ir iekļauta nomas maksā. Rezidence Pērnavas 41 piedāvā konsjerža servisu, kas parūpēsies par Jūsu un Jūsu viesu sagaidīšanu lidostā, kā arī uzņemsies palīdzēt visos ikdienas jautājums. Bezmaksas stāvvieta uz ielas. Papildus izdevumi- komunālie maksājumi.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums