Rīga, Āgenskalns, Raņķa dambis

Izcila mūsdienu elegance un ergonomiskums

Cena

6 000 €

Platība

178 m2

Stāvs

19

Guļamistabas

3

Vannas istabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izīrē ekskluzīvu dizaina dzīvokli 177,5 m2 platībā Filozofu rezidenču 19.stāvā ar fantastisku skatu uz Daugavu un Vecrīgu.
Dzīvoklim ir plaša viesistaba kopā ar virtuvi un izeja uz mājīgu balkonu, no kura paveras burvīgs skats uz Daugavu, Vecpilsētu un daļu no Pārdaugavas. Balkons aprīkots ar āra mēbelēm nesteidzīgai dinamiskās pilsētas dzīves vērošanai. Elegantajā, ērtajā un askētiskajā iebūvētajā virtuvē iekļauts viss nepieciešamais gatavošanai. Virtuve no viesistabas organiski atdalīta ar dizaina ēdamgaldu ar 6 ērtiem krēsliem, līdzās viesistabai atrodas viesu vannas istaba ar dušu.
Dzīvoklim ir divas pilnībā aprīkotas guļamistabas ar savām privātajām vannas istabām, vienā no vannas istabām uzstādīta elektriskā sauna. Papildus divām guļamistabām izbūvēta bērnu istaba ar privātu vannas istabu un kabinets ar divām pilnvērtīgām darba vietām, iebūvētiem sienas skapjiem un ergonomiskiem darba galdiem un krēsliem.
Ieejas durvis aprīkotas ar elektronisko kodu atslēgu, ieejas gaitenī ergonomiski izvietots iebūvētais sienas skapis.
Dzīvoklī ierīkota ventilācijas – kondicionēšanas sistēma, kā arī “gudrā māja”, ar kuras palīdzību iespējams regulēt elektroierīces, gaismas, aizkarus un žalūzijas, siltuma padevi, akustikas sistēmu.
Pazemes autostāvvietā pieejamas 2 automašīnu vietas.

Izcila mūsdienu elegance un ergonomiskums!

Par projektu: Filozofu rezidence ir veidota tiem, kam drošības filozofija ir tuva sirdij, iedrošinot meklēt mieru un kvalitatīvu atpūtu; tiem, kas izvēlas aktīvu dzīvesveidu biznesa galvaspilsētā bez aizspriedumiem, kas šādā pilsētā mēdz veidoties. Rezidences ieejas zālē atrodama bibliotēka, kas piepildīta ar grāmatām, basketbola laukums, terases ar pingponga un novusa galdiem, 2 bērnu laukumi, vieta meditatīvai atpūtai ar skatu uz Filozofu aleju un antīkās Daugavas krastiem, un teritorijā aizliegts iebraukt ar automobiļiem – šī moderno filozofu dzīvesvieta spēs atspoguļot laika garu. Novietota metropoles centrā uz plašām labiekārtotām terasēm, Filozofu rezidence sniedz tās iedzīvotājiem iespēju nodoties apcerēm un pārdomām par Vecpilsētas skaistākajām baznīcu torņu un Rīgas pils ainavām.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums