Rīga, Centrs, Vidus iela

Aprīkots dzīvoklis Klusajā Centrā

Cena

1 200 €

Platība

118 m2

Stāvs

1/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Plašs, labiekārtots dzīvoklis Vidus ielas un Rūpniecības ielu krustojumā, mierīgajā Klusā centra daļā, vien 5 minūšu pastaigas attālumā no Viesturdārza, gleznainajiem Anderjostas skatiem kā arī no labākajiem Rīgas restorāniem un smalkākajām konditorejām, kuras vienmēr gaida ar aromātisku kafiju. Nams kas ir arhitektūras piemineklis, būvēts 20. gadsimta sākumā un 2004. gadā pilnībā restaurēts apbur ar savu vēsturisko auru.
Dzīvoklis izvietots augstajā beljetāžas stāvā, logi iziet uz trim pusēm un visas dienas garumā tajā iespīd saules gaisma, plašuma sajūtu papildina arī dzīvokļa augstie griesti. Klusumu dzīvoklī nodoršina fakts, ka neviena dzīvokļa siena nerobežojas ar kaimiņu dzīvokļiem un uzstādīti kvalitatīvi koka logi.

Dzīvokļa 118 kvadrātmetros ir trīs izolētas istabas, 2 plaši sanmezgli, kur katram ir logs, atsevišķa virtuve, garderobe, veļas telpa un plaša halle.
Dzīvoklis ir atbrīvots un pieejams ar attēlā redzamām mēbelēm.
Nams aprīkots ar video domofonu, koda atslēgu, signalizācija ir uzstādīta ne tikai uz durvīm bet arī uz logiem, iedzīvotāju ērtībai izbūvēts jauns lifts.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums