Jūrmala, Vaivari, Ventspils šoseja

Divģimeņu māja īrei ilgtermiņā Vaivaros, Jūrmalā

Cena

1 200 €

Platība

225 m2

Zeme

1 306 m2

Stāvs

2

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmala gadu desmitiem ir pilsēta ar īpašu auru, arhitektūru un tās iedzīvotājiem; vasarā pilsēta ir aktīva un tajā ir daudz dažādu notikumu - koncerti, festivāli, savukārt Jūrmala ziemā kļūst par patīkamu atpūtas un aktīva dzīvesveida baudītāju galamērķi.

Piedāvājam ilgtermiņa nomai (ne mazāk kā 12 mēnešus) daļu no divģimeņu mājas, kas atrodas tikai 10 minūšu gājiena attālumā no labiekārtotas pludmales, Vaivaros, Ventspils šosejas.
Īpašuma zemesgabala platība ir 1306 kv.m., teritorija ap ēkām ir labiekārtota - zāliens, iežogota teritorija, automātiskie vārti. Mājas platība 225 kv.m..
Mājas pirmajā stāvā atrodas plaša ieejas halle, viesistaba ar kamīnu, savietota ar virtuves zonu, viesu guļamistaba, atvērta āra terase, viesu tualete un dušas telpa(šeit izvieta arī veļas mašīna un žāvētājs), garāža par 2 mašīnām. Pagalmā ir vēl 2 auto stāvvietas. Mājas otrajā stāvā ir 3 guļamistabas un tualete un vannas istaba. Mājā ir autonomā gāzes apkure, savs ūdens(spice) un pilsētas kanalizācija.
Virtuve aprīkota ar iebūvēto virtuves tehniku un mēbelēm, iebūvēti skapji. Māja tiek nodota īrei pilnībā aprīkota un mēbelēta. Lielisks īres piedāvājums - ērta māja tuvu jūrai Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums