Jūrmala, Dubulti, Aspāzijas iela

Māja ar skatu uz Jūru

Cena

6 200 €

Platība

240 m2

Zeme

1 200 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jauna māja Jūrmalā ar skatu uz jūru!
Mājas celtniecība pabeigta 2021 gadā, mūsdienu prasībām atbilstoša māja ar klasikas elementiem telpu dizainā, ko īpašnieki ir būvējuši savas ģimenes vajadzībām. Kvalitatīvā, mūsdienīgā mājas celtniecība nodrošina mājas energoefektivitāti un saudzīgus komunālos maksājumus.
Viena no mājas priekšrocībām ir tās centrālā atrašanās vieta un tajā pašā laikā ir nodrošināta privātuma sajūta ar plašu apzaļumotu teritoriju.
Atšķirīgā un unikālā mājas iezīme ir fascinējošie skati no visu guļamistabu panorāmas logiem uz jūru. Kā arī funkcionāls, pārdomāts plānojums
Pirmajā stāvā atrodas plaša virtuve ar 2iem iebūvētiem Bosch ledusskapjiem, trauku mazgājamo mašīnu, cepeškrāsni, kafijas automātu. Ikdienas brokastis var baudīt pie bāra letes un pusdienās aicināt plašu saimi pie pusdienu galda. Virtuve un pusdienu zāle ir apvienota ar atpūtas zonu un kopumā aizņem 82 m2.
Plaša labiekārtota terase ar nojumēm, mēbelēm, no stipra vēja pasargās bīdāmas terases sienas, pieejams arī gāzes grils maltīšu gatavošanai ārā.
Otrajā stāvā atrodas 3 plašas guļamistabas un 3 sanmezgli. Galvenajai guļamistabai ir sava garderobes telpa.
Trešajā stāvā atrodas guļamistaba, vannas istaba, kā arī mantu glabātuves telpa.

Visas telpas ir gaumīgi iekārtotas, mēbelētas un dekorētas, kas priecēs Jūsu estētiskās sajūtas.

Pirmajā stāvā ir plaša saimniecības telpa mantu glabāšanai. Pagalmā 2 autostāvvietas, papildus pieejama viena garāža.

Mājas teritorija ir iekopta ar skaistiem košumkrūmiem un kokiem, par kuriem rūpējas dārznieks, apkopjot teritoriju pēc nepieciešamības, atkarībā no sezonas


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums