Jūrmala, Majori, Smilšu iela

Eleganta un izsmalcināta māja uz īri Jūrmalā, tuvu pie jūras

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

350 m2

Zeme

1 000 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam īrei ilgtermiņā vai uz vasaras sezonu (minimālais īres periods - 3 mēneši) izsmalcinātu un elegantu māju. Māja tikko pēc rekonstrukcijas.
Elegantā un restaurētā ēka atrodas pašā Jūrmalas pilsētas sirdī, Majoros, uz klusas ieliņas un netālu no jūras.
Mājas kopējā platība - 350 kv.m. un zemes platība pie mājas - 1000 kv.m.
Šī izsmalcinātā 3 stāvu māja ir pārdomāta līdz mazākajai detaļai - dizaineru veidots stils un apdare, mēbeles no vadošo eiropas mēbeļu ražotāju jaunākajām kolekcijām. Māja aprīkota ar viedās mājas tehnoloģiju, kur to var vadīt no telefona, vai arī no paneļiem, kas izvietoti katrā istabā vai rezerves slēdžiem, piemēram, mūziku var atskaņot no sava telefona, vai no servera, katrā telpā griestos iebūvēti skaļruņi.
Mājā ir 3 stāvi, tāpēc uzstādīts panorāmas lifts, gandrīz visi interjera elementi ir izgatavoti pēc īpaša pasūtījuma tieši šai mājai.
Mājas plānojums piedāvā:
mājas 1 stāvā - izvietota plaša ieejas halle ar diviem lieliem skapjiem virsdrēbēm, viesu tualeti, tālāk viesistaba ar kamīnu un virtuves zonu (virtuves mēbeles no Giorgetti, visa iebūvētā tehnika no Miele), pieliekamais pārtikai un virtuves piederumiem, serveru telpa un saimniecības telpa, veranda - ēdamistaba ar lielu galdu (galds 18 personām) un bīdāmām durvīm un izeju uz āra terasi un dārzu vasaras sezonā;
mājas 2.stāvā - 2 guļamistabas, no kurām viena ir saimnieku guļamistaba ar savu vannas istabu un jaunākās paaudzes saunu, garderobi, nelielu balkonu, otra guļamistaba ar savu vannas istabu un darba zonu.
3.stāvā - kabinets, jogas studija vai guļamistaba, dušas telpa.
Mājā ir optiskais internets, automātiskās žalūzijas ar pilnu nakts efektu, TV ekrāni ar iespēju izmantot Smart TV un mājas kinozāles skaņu (Netflix pieslēgums, You Tube Premium). Mājā uzstādīta ventilācijas un gaisa apmaiņas sistēma - klimata kontrole ar temperatūras kontroli jebkurā gadalaikā. Teritorija pie mājas ir labiekārtota un iežogota, drošībai - uzstādītas videonovērošanas kameras.
Māja īrei tiek piedāvāta īrniekiem bez mājdzīvniekiem.
Izsmalcināta ekskluzīvas klases māja Jūsu atpūtai un dzīvošanai Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums