Jūrmala, Dzintari, Smiltenes iela

Klasiska Jūrmalas māja Dzintaros pie jūras

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Platība

335 m2

Zeme

5 903 m2

Stāvs

3

Guļamistabas

4
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Klasiska Jūrmalas māja ar skaitu, plašu dārzu pie pašas jūras uz īri. Baudot nesteidzīgus mirkļus uz otra stāva terases paveras pasakains skats uz jūru un priežu mežu. Unikāla atrašanās vieta- kāpu zonā, tajā pašā laikā Jomas iela, Dzintaru koncertzāle, gardie Jūrmalas restorāni atrods vien 10 minūšu pastaigas attālumā, kas ļauj Jums baudīt visas kūrortpilsētas Jūrmala priekšrocības.
Mājas interjers ir veidots Provansas stilā kopumā 4 guļamistabas, 4 vannas istabas, kabinets, atpūtas telpas, 2 verandas, plaša terase, virtuve ar Gaggenau un Miele tehniku, iekārtota ar Itālijā ražotām mēbelēm. Mājā ir pieejams TV, internets un WI-FI, autonomā gāzes apkure, ventilācijas sistēma, iekšējā un ārējā apsardzes signalizācija, ūdens filtri. Ērts, mājīgs plānojums:
- pirmajā stāvā atrodas plašā virtuve ar kamīnu, stiklotā verandā izvietots liels pusdienu galds Jūsu ģimenes kopā sanākšanai,
- dzīvojamā istaba ar kamīnu, kas radīs mājīgumu drēgnajos rudens vakaros, ir savienota ar otru verandu kur iekārtota mājīga atpūtas telpa,
- papildus atsevisķa istaba piemērotā klusam kabinetam vai arī papildus viesu guļamistabai.
Otrajā stāvā atrodas divas gaumīgi iekārtotas guļamistabas katra ar savu vannas istabu no kurām paveras neatkārtojams skats uz jūru un dārzu. Jūsu ērtībai vienā no telpā, ir piemērota nelielai sport zālei, meditācijas vai jogas telpai.
Trešājā stāvā atrodas papildus vēl 3 istabas.
No plašās terases paveras lielisks skats uz jūru, tā būs lieliska vieta vasaras vakaru atpūtai vai saules baudīšanai. Teritorija ir labiekārtota un apzaļumota ar 5903 m2 lielu zemes gabalu ar tiešu izeju pie jūras un atsevišķu iebrauktuvi.
Māju ir iespējams īrēt uz dažādiem Jums piemērotiem termiņiem.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums