Mārupes novads, Mārupe, Ziedleju iela

Biroju ēka pie lidostas Rīga

Cena

12 000 €

Platība

1 170 m2

Zeme

1 028 m2

Stāvs

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Iznomā biroja ēku netālu no tirdzniecības centra Spice un starptautiskās lidostas Rīga.
Ēkas tehniskais projekts tapis Vācijā. Ēka projektēta un celta kā mākslas salons, kā būvmateriālus pamatā izmantojot monolīto betonu un stiklu. Sienu, grīdas un kolonnu iekšējā apdare- atsegts speciāli apstrādāts betons. Kāpnes uz 4 līmeņiem no melnā granīta. Speciāli izstrādāti un ražoti gaismekļi. Visas komunikācijas - apkure, elektrība un vājstrāvas ir iebūvētas grīdā.
Ēkai gāzes apkure (Wiesemann katls), ventilācija un dzesēšana - zviedru Envistar sistēma, savs dziļurbums, vācu santehnika, 2 optiskā kabeļa līnijas, spēcīgs serveris.
Gaisa kondicionēšanas/ventilācijas sistēma.
Ēka ļoti labā tehniskā un vizuālā stāvoklī, iespējams brīvs un elastīgs plānojums. Griestu augstums telpās no 3 līdz 3,6 m.

Ēkas koncepcija apvieno ēkas funkcionalitāti, ekoloģisku vidi, atrašanās vietas un attīstītās infrastruktūras ērtības. Ēkas arhitektūrā dominē mūsdienīgi risinājumi un tendences, savukārt materiālu kombinācija ir pārdomāta tā, lai ēka būtu pilnīgā harmonijā ar apkārtējo ainavu.

Kopējā ēkas platība 2126 m2
- Biroja telpas 1170 m2;
- Autostāvvietas platība -1 līmenī ir 506 m2 (8-10 automašīnu novietošanai), ap ēku iespējams novietot vēl 18 automašīnas;
- Ēkas augšējā līmenī ir labiekārtota terase 450 m², kuru nākotnē iespējams izbūvēt kā biroja telpu.

Biroju ēka atrodas 4 minūšu brauciena attālumā no starptautiskās lidostas Rīga un 12 minūšu brauciena attālumā no Vecrīgas.

Nomas cena 15000 EUR/mēnesī, PVN iekļauts. Papildus maksājami visi ēkas uzturēšanas izdevumi un komunāliem maksājumi, kā arī nekustamā īpašuma nodoklis.

Papildus informācija pēc pieprasījuma.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums