Inčukalna novads, Vangažu pilsēta, Degvielas noliktava Vangaži

Zemes gabals Vangažos

Cena

Cena pēc pieprasījuma

Zeme

579 200 m2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Zemes gabals 57 ha platībā atrodas skaistā, mežu ieskautā vietā 40 km no galvaspilsētas. Piekļuve zemes gabalam ir no Pleskavas šosejas pa izbūvētu asfaltētu ceļu. Zemes gabals atrodas blakus dzelzceļam ar dzelzceļa pievadu īpašuma teritorijā ar iespēju nākotnē pievienot plānotajai Rail Baltica dzelzceļa līnijai. 45 km attālumā no Rīgas lidostas un 37 km attālumā no Rīgas ostas.
Šobrīd rūpnieciskās apbūves zemes gabals ar iespējamiem izmantošanas veidiem: visa veida rūpnieciskā ražošana, uzglabāšana, loģistika. Izbūvēts un renovēts pārvads, renovēta sūkņa stacija, iztīrītas un uzlabotas tvertnes. Uz zemes gabala atrodas 19 ēkas. Iespējams izmantot kā Multimodālu termināli ar loģistikas centru, noliktavas centru, muitas pakalpojumu centru, Naftas bāzi ar vieglo naftas produktu demerkaptanizāciju, uzglabāšanu, iekraušanu un izkraušanu, Rezervuāru parku ar kravu iekraušanas un izkraušanas dzelzceļa rampu 10 cisternām ar ātrumu līdz 200 m3/h, iespējām vienlaikus uzglabāt dažāda veida produkciju.
Mainot zemes izmantošanas mērķi, iespējams izveidot par privātu ciematu vai atpūtas bāzi mierpilnā, mežu ieskautā teritorijā. Zemes gabalu iespējams arī sadalīt mazākos gabalos, saskaņojot plānotās platības ar Pašvaldību. Maksimālā apbūves intensitāte: 150%, Minimālā brīvā zaļā teritorija: 10%, Apbūves maksimālais augstums: 16 m.

Broker image

Sazinies ar mums