Kluba tipa mājas projekts Dzintaros

Kluba tipa mājas projekts Dzintaros

Piedāvājam dzīvokļus Jaunā Kluba tipa mājā, Dzintaru privātmāju klusajā rajonā. Mājā ir tikai 5 dzīvokļi, un katram tiek nodrošināta sava piemājas teritorija no kopējā zemesgabalā.
Projektā pieejami dzīvokļi ar divām guļamistabām pirmajā un otrajā stāvā. Projekts izceļas ar izmantoto materiālu un tehnoloģiju kvalitāti.
Māja ir celta no monolīta betona, pēc Austriešu tehnoloģijas, un nosiltināta ar 20 cm biezu putuplastu, kas nodrošina ēkā augstu energoefektivitāti- ziemā siltuma zudumi ir minimāli un vasarā ēka neuzsilst, nav nepieciešami kondicionieri. Apkurei ir uzstādīts jaunās paaudzes siltu sūknis un katrā dzīvoklī ir savs skaitītājs, apsilde ir ar siltajām grīdām, kas nodrošina minimālu enerģijas patēriņu, papildus katrā istabā ir savs vadības bloks. Katrā istabā ir pievilkta pieplūdes ventilācija un ir iespēja uztādīt rekuperācijas sistēmu.
Plašuma sajūtu dzīvoklī nodrošina griestu augstums 3 metri un panorāmas logi, kas ir no alumīnija un dubulto paketi.
Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdare, nodilumizturīgs grīdas segums no dabīgā ozola, kvalitatīvas koka durvis (augstums- 2.3m), iebūvēts Led apgaismojums.
Gudras mājas sistēma kas ļauj kontrolēt elektrības patēriņu. Samezglos uz grīdas ir mūsdienīgs vinila pārklājums, kas ir patīkami silts arī vasarā un nav nepieciešama apsilde. Īpaša uzmanība celtniecības procesā ir pievērsta skaņas izolācijai.
Katram dzīvoklim cenā ir iekļauta autostāvvieta teritorijā, kur iespējams uzlādēt arī elektromobīli.

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar gala apdari un visi darbi tiks pabeigti līdz jūlija beigām.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums