Engures novads, Engures pagasts, Albatrosa iela

Dzīvoklis pie jūras Ķesterciemā

Cena

155 000 €

Platība

67 m2

Stāvs

1/3

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Fantastiska miera oāze pie jūras, nepilnas stundas braucienā līdz Rīgas centram.
Piedāvājumā labiekārtoti dzīvokļi Eko un miera dzīves stila baudītājiem projektā Albatross Home.

Baltijas jūras krastā atrodas projekts 11 ha platībā, slēgtā, apsargājamā teritorijā. Apvienojot komfortu ar stilu un ērtībām, šā projekta lieliskā lokācija Albatross Home iemītniekiem pavērs iespēju pavadīt netraucētas brīvdienas un darba dienas priežu meža ieskautajā teritorijā līdzās jūras krastam. Jebkurā diennakts laikā ir sasniedzama minūtes attālumā esošā Ķesterciema pludmale.
Ceturtajā kārtā, Albatrosā ielā 9, ir pieejami 54 dzīvokļi. Ņemot vērā griestu augstumu, pirmais stāvs tiks izbūvēts LOFT stilā. Visiem dzīvokļiem ir balkons vai terase. Ēkā pieejams lifts.

Projektā paredzētie risinājumi nodrošina dzīvokļa izmantošanu visās sezonās. Projektā pieejami dažādu plānojumu dzīvokļi, no vienas līdz piecu istabu dzīvokļiem, platībā no 30-120 m2., līdz ar to katrs klients to var pielāgot savām vajadzībām. Katrs dzīvoklis ir aprīkots ar iebūvētu vācu Leicht virtuvi un Bosch tehniku, Jung slēdžiem un rozetēm, ozola parketa grīdu, Reaton durvīm un grīdlīstēm. Dzīvoklim ir ergonomiski plānota vannas istaba, kas aprīkota ar apsildāmo grīdu, Laufen santehniku, Grohe maisītājiem, dušas stiklu.
Papildus iespējams iegādāties virszemes autostāvvietu pie ēkas.
Ēkas teritorija ir apzaļumota, un bērniem ir pieejams plašs laukums rotaļām un sportiskām aktivitātēm.

Dzīvojamajā kompleksā atrodas Albatross Spa, kas ir atvērts visu gadu. Darbojas 25m garais baseins (baseinam ir trīs peldēšanas celiņi), sauna, tvaika pirts, ciedru sauna, džakuzī, bērnu baseins, procedūru kabineti un trenažieru zāle.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums