Mārupes novads, Mārupe, Gaujas iela

Mūsdienīgi A klases dzīvokļi Mārupē

Cena

209 000 €

Platība

80 m2

Stāvs

1/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jauns, moderns projekts Mārupē ar augstiem mūsdienu standartiem. Stiklotas fasādes apvienotas ar dabas elementu koku, padara šo projektu ilgmūžīgu un pievilcīgu. Plašākā piemājās teritorija mājas iedzīvotājiem, kurā atrodas labiekārtots stāvlaukums, paredzētas piknika vietas mājas iedzīvotājiem kā arī ir padomāts par bērniem ierīkojot plašu rotaļu laukumu.

Būves īpašības- augstie skaņas un siltuma izolācijas standarti, individuāla ventilācijas sistēma katrā dzīvoklī ar gaisa rekuperāciju, A klases energoefektivitāte, kā arī Smarthouse risinājumi, kas ļauj pārvaldīt visu ikdienai nepieciešamo attālināti. Visi risinājumi ir piemeklēti, lai pēc iespējas vairāk samazinātu īpašniekiem uzturēšanas izdevumus.

Dzīvoklis ar privātu terasi un zemi 163,9m2. Praktisks plānojums, galvenajai guļamistabai atsevišķā niša garderobei un savs sanmezgls. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar gala apdari, labiekārtotiem sanmezgliem. Mājā ir gāzes apkure, apsildāmās grīdas vannas istabā, uzstādīti ūdens attīrīšanas filtri. Cenā ir iekļautas visas mēbeles, iebūvēa virtuve, tehnika, stāvvieta un mantu glabātava.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums