Jūrmala, Bulduri, Bulduru prospekts

Eleganti penthaus apartamenti projektā LEGEND

Cena

1 700 000 €

Platība

170 m2

Stāvs

4/4

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Eleganti un izsmalcināti četristabu klasiska stila penthaus apartamenti projektā Legend, Villa HEPBURN. Lietderīgā platība 170 kv.m., plus terase - 100 kv.m.
Projekta LEGEND četrstāvu ēka ir ar panorāmas liftu un tur izvietoti 27 apartamenti no 60 līdz 250 m2, ir 54 vietas pazemes autostāvvietā, iebrauktuve stāvvietā no Bulduru prospekta puses. Griestu augstums apartamentos – 3 metri.
Piedāvājam iegādei 4 istabu penthaus apartamentus, kas atrodas nama 4/4 stāvā. Praktisks un ērts plānojums - ieejas halle, dzīvojamā istaba ar kamīnu, ar virtuves zonu, izeju uz āra terasi, trīs guļamistabas, trīs vannas istabas un viesu tualete. Rūpīgi pārdomāts un mūsdienīgs telpu dizains un iekārtojums. Apdarē un labiekārtošanā izmantoti tikai augstākās klases materiāli, mēbeles un interjera priekšmeti. Ēkas 1 stāvā atrodas plašs un moderns SPA centrs, kas paredzēts tikai kompleksa LEGEND iedzīvotājiem. Pārdošanas cenā iekļautas 2 pazemes autostāvvietas vietas un mantu glabātuve. Projekts atrodas kāpu zonā, 1-jā līnijā no jūras Bulduros. Ērta pilsētas infrastruktūra un izcils concierge serviss. Jūsu jaunās mājas pie jūras ar lielisku servisu un privātu SPA Jūrmalā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums