Jūrmala, Bulduri, Bulduru prospekts

Plašs dzīvoklis pie jūras Bulduros

Cena

650 000 €

Platība

149 m2

Stāvs

3/4

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei ekskluzīvu dzīvokli projektā Villa 21, pie jūras - Jūrmalā, Bulduru prospektā 21. Projekts celts 2012/2013. gadā, tas sastāv no divām ēkām, katrā 4 stāvi. Ēkā ir lifts, pazemes autostāvvieta. Dzīvoklis izvietots 3 stāvā ar skatu uz jūras pusi un klusu iekšpagalmu.
Dzīvoklim ir ērts un un praktisks plānojums - ieejas halle, plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuvi, ēdamzonu un ar izeju uz āra terasi, divas guļamistabas, vannas istaba un viesu tualete. Kopējā dzīvokļa platība 149 kv.m. Rūpīgi pārdomāts un klasisks telpu dizains un iekārtojums. Pārdošanas cenā iekļautas visas iebūvētās mēbeles, lustras un 1 auto stāvvietas vieta pazemes autostāvvietā. Dzīvokļa apdarē izmantoti tikai augstākās kvalitātes apdares materiāli- ozolkoka grīdas, itāļu flīzes, vācu santehnika, iebūvētā virtuves tehnika - Miele.
Projektā Villa 21 iedzīvotāju ērtībām pieejama trenažieru zāle, sauna un mitrā tvaika pirts, atpūtas telpa. Projekta teritorija labiekārtota un aprīkota ar āra apgaismojumu, kā arī - pagalmā iekārtots jauks bērnu rotaļlaukums, projektā tik nodrošināta video novērošana un 24/7 apsardzes pakalpojumi.
izcils klasiska stila dzīvoklis Jūrmalā, projektā, kas atrodas blakus priežu parkam, netālu no skaistas baltu smilšu pludmales, tai pašā laikā apkārt ērta pilsētas infrastruktūra - veikali, restorāni, skolas, slimnīca, transports.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums