KADO KARIM

KADO KARIM

Kado Karim ekskluzīvais ēku komplekss ir apliecinājums izsmalcinātai un drosmīgai gaumei. Tā ir iespēja katru dienu piedzīvot unikāla dizaina un mākslas perfekto sinerģiju.
Projekta unikālais stāsts ir iekodēts nosaukumā – “Kado Karim” tulkojas kā “Karima dāvana”, Cadeau [KA’DO:] franču valodā nozīmē dāvana un projekta dizainers Rašids Karims projektam uzdāvināja savu vārdu. Ikviens Rašida Karima dizains ir unikāls un neatkārtojams, īpaši radīts konkrētai vietai ar tikai viņam raksturīgo stilu.

No 2021.gada jūlija iegādei pieejami arī 5 dzīvokļi ar pilnu apdari, iebūvētajām mēbelēm, virtuves iekārtu un Elektrolux lielo sadzīves tehniku. Viens no pieciem dzīvokļiem arī pilnībā aprīkots ar mēbelēm un visu nepieciešamo, lai nekavējoties uzsāktu dzīvošanu. Demo dzīvokļa interjeru iekārtojusi "Agnes Rudzite Interiors" radošā komanda, sadarbībā ar Trentini interjera salonu.

Ēku kompleksu veido trīs atsevišķas ēkas, ar vienotu slēgtu teritoriju, kur unikālā veidā ir atrasts dabas un mākslas līdzsvars. Teritorijā ir izvietoti vides objekti un skulptūras, kas organiski papildina dabas veidoto ainavu. Savukārt iekštelpu interjera plūstošās līnijas akcentē īpaši projektam izvēlēti mākslas darbi. Kado Karim ikviens mākslas darbs ir daļa no arhitektūras kompleksa stāsta.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums