Jūrmala, Dzintari, Ikšķiles iela

Plašs 4 guļamistabu dzīvoklis projektā Kado Karim

Cena

950 000 €

Platība

343 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

4

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu 4 guļamistabu dzīvokli ar jumta terasi projektā Kado Karim - 3/3 stāvā, kur dzīvokļa lietderīgā platība - 201,20 kv. m. , 9,90 kv. m. - balkons, plaša jumta terase - ar 132, 10 kv. m. platībā, dzīvokļa kopējā platība - 343,2 kv. m. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pelēko apdari, gala apdari iespējams veidot pēc savas gaumes un ieskatiem.
Īpašumam ir dzīvokļa statuss. Dzīvoklim ir 2 līmeņi, kur dzīvokļa 1 līmenis - atroda ēkas 3 stāvā, tam ir plaša ieejas halle ar garderobes nišu, viesu tualete, plaša dzīvojamā istaba, kas apvienota ar virtuves zonu no kuras ir izeja uz balkonu ar skatu uz parku un blakus esošo mācītāja māju, dzīvojamā istaba vērsta uz rīta sauli, tālāk - 4 guļamistabas, kur saimnieku guļamistaba ar savu vannas istabu un garderobes nišu, izeju uz nelielu balkonu, pārējās trīs guļamistabas ar savu vannas istabu, atsevišķa veļas telpa, visas guļamistabas vērstas uz pēcpusdienas sauli. Dzīvoklis ir ļoti gaišs un saulains. No dzīvokļa 1 līmeņa ir pacēlājs vai kāpnes uz plašu jumta terasi, kur baudīt brīnišķīgus skatus uz jūru un priežu parku.
Projekts Kado Karim piedāvā drošu un patīkamu dzīves vidi pašā Jūrmalas centrā, ar labiekārtotu iekšējo pagalmu, vestibilu ar atpūtas vietām relaksācijai un lietišķām sarunām. Kompleksa iedzīvotājiem iespējams iegādāties pazemes autostāvvietas vietu un mantu glabātuvi par papildus samaksu, slēgta, apsargāta teritorija, automatizēti vārti, kameras, signalizācijas sistēma, kas savienota ar apsardzes kompānijas pulti, uz logiem dekoratīvās elektriskās žalūzijas. Līdz jūrai tikai 300 metri, līdz pilsētas parkam tikai pāris minūtes ar kājām.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums