Jūrmala, Bulduri, Jasmīnu iela

Dzīvoklis projektā Jasmine Garden Bulduros

Cena

255 000 €

Platība

121 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod gaišu un saulainu 2 istabu dzīvokli ar privāto jumta terasi dzīvojamo ēku kompleksā Jasmine Garden, Bulduros. Dzīvokļa kopējā platība - 122 kv.m. Dzīvoklī plaša dzīvojamā istaba ar virtuvi, 1 guļamistabas un 1 vannas istaba, jumta terase ar platību- 58.20 kv.m, dzīvojamā platība - 63.70 kv.m. Dzīvoklis atrodas 3 stāvā. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnu apdari, iebūvētām virtuves mēbelēm, pilnībā aprīkotām vannas istabām.
Par papildus samaksu pieejama pazemes autostāvvieta - 15000 EUR par 1 vietu.Ja iegādājas 2 stāvvietas tad kopējā cena - 25000 EUR.
Jasmine Garden ir mūsdienīgs četru trīsstāvu ēku komplekss, kas atrodas klusā vietā Bulduros. Četrās Luisa, Patricia, Stephanie un Aurelia projekta tipā ēkās, kas nosauktas par godu dārza jasmīna cildeno šķirņu nosaukumiem, pieejami 48 dzīvokļi ar pilnu apdari un plašām terasēm vai balkoniem. Ar jasmīniem rotātā un iežogotajā teritorijā pieejams bērnu rotaļlaukums un labiekārtots skvērs atpūtai. Projekts izvietots blakus ērtai pilsētas infrastruktūrai - veikali, kafejnīcas, skola, bērnudārzs, sporta centrs.
Līdz jūrai - tikai 10 min. ar kājām.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums