Jūrmala, Dzintari, Madonas iela

Plašs un gaišs 2 guļamistabu dzīvoklis Dzintaros pie jūras

Cena

475 000 €

Platība

124 m2

Stāvs

2/4

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei gaišu un plašu 2 guļamistabu dzīvokli ar kopējo platību - 124 kv.m., blakus Dzintaru parkam, Madonas ielā 5, tikai 300 metru attālumā no jūras.
Apdarē izmantoti kvalitatīvi materiāli - parketa grīdas, kvalitatīva vācu santehnika, iebūvēta virtuve klasiskā stilā ar Smeg tehniku, iebūvētie skapji pēc pasūtījuma, mēbeles, kamīns. Dzīvoklim ir ērts plānojums, kurā ietilpst - ieejas zona ar iebūvētu ģērbtuves skapi, plaša viesistaba apvienota ar virtuvi un izeju uz āra terasi, guļamistaba ar nelielu balkonu, viesu vannas istabu ar dušas kabīni, un atsevišķa saimnieku guļamistaba ar savu vannas istabu, no kuras arī ir izeja uz āra. Lieli panorāmas logi( alumīnijs/koks), kvalitatīvas durvis.
Dzīvoklis izvietots 2 stāvā un logi iziet uz divām pusēm.
īpašuma juridiskais statuss - dzīvoklis.
Ēkā ir diennakts apsardze, sakopta slēgta teritorija ar videonovērošanu, ir bērnu rotaļu laukums. Pārdošanas cenā iekļauta 1 vieta pazemes autostāvvietā.
Īpašums atrodas Jūrmalas pilsētas centrālajā daļā, blakus ērtai un attīstītai pilsētas infrastruktūrai, 300 metri līdz pludmalei, tuvumā vairāki restorāni un kafejnīcas, līdz Dzintaru koncertzālei 850 metri. 10 - 15 minūšu brauciena attālumā starptautiskā lidosta Rīga un trīs starptautiskās skolas. Plašs un gaišs dzīvoklis Jūrmalas pilsētas centrā, tuvu no jūras un blakus pilsētas parkam.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums