Jūrmala, Dzintari, Mežaparka prospekts

Apartamenti tuvu pie parka, Jūrmalā, Dzintaros

Cena

335 000 €

Platība

128 m2

Stāvs

6/8

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties 4 istabu apartamentus jaunā astoņu stāvu apartamentu kompleksā Jurmala Park House, kurš atrodas pašā Jūrmalas sirdī- Dzintaros, Mežaparka ielā 1.
Apartamentu kopējā platība sastāda 128.4 kv.m . Apartamentos ir ērts, moderns plānojums: dzīvojamā istaba ar virtuves zonu viesu tualete, guļamistaba ar vannas istabu , guļamistaba (vai kabinets) un atsevišķa guļamistaba ar vannas istabu. Apartamentos ir parketa grīdas, gaišas sienas, flīzētas vannas istabas ar kvalitatīvu santehniku un elektriski apsildāmām grīdām. Apartamentu komplekss ir aprīkots ar gāzes apkuri ar atsevišķiem skaitītājiem katram apartamentam. Projektā izmantoti mūsdienīgi tehnoloģiskie risinājumi, kas nodrošina drošu un ekonomisku apartamentu ikdienas ekspluatāciju. Kluba tipa kompleksa pirmajā stāvā iedzīvotāju ērtībai ir pieejama trenažieru zāle, SPA, frizētava un kafejnīca. Pie ēkas ir virszemes autostāvvieta kā arī pazemes autostāvvieta 2736 kv.m. platībā.
Jaunais projekts īpaši izceļas ar atrašānās vietu- desmit minūšu pastaigas attālumā sasniedzama jūra, gājēju iecienītā Jomas iela un leģendārā Dzintaru koncertzāle, kā arī apkārtnē baudāma labi attīstīta infrastruktūra- sabiedriskais transports, skolas, bērnudārzi, restorāni, veikali. Ērta un pārdomāta dzīves vietas izvēle!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums