Jūrmala, Lielupe, Oskara Kalpaka prospekts

Elegants penthaus dzīvoklis Lielupē

Cena

695 000 €

Platība

214 m2

Stāvs

3/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Jūrmalai, elitārai pilsētai pie Baltijas jūras, viennozīmīgi piemīt īpaša atmosfēra – zaļa un cilvēkam draudzīga vide, ko papildina jaunas, mūsdienīgas rezidences. Vienā no Jūrmalas jaunajiem projektiem piedāvājam iegādāties plašu penthaus dzīvokli, kas atrodas Lielupē, Oskara Kalpaka prospektā. Īpašums atrodas tikai 400 metru attālumā no jūras, līdzās priežu parkam, tenisa kortiem, sporta un atpūtas kompleksam. Daudzīvokļu ēka, kuras trešajā stāvā slejas omulīgais mājoklis, ir kluba tipa projekts ar 30 dzīvokļiem un 30 pazemes autostāvvietām. Tāpat ēkā ir lifts, diennakts apsardze, labiekārtota teritorija un bērnu rotaļu laukums.
Elegantā un mūsdienīgā dzīvokļa kopējā platība ir 214 kvadrātmetri, dzīvojamā platība - 124 kvadrātmetri, trīs balkoni un plaša jumta terase sastāda 90 kvadrātmetru platību. Dzīvoklī ērti izvietota plaša ieejas halle ar iebūvētiem garderobes skapjiem, viesu tualete, plaša dzīvojamā istaba ar atpūtas zonu, virtuves zonu izeju uz āra terasi, divas guļamistabas, kur katrai no tām ir sava vannas istaba. Saimnieku guļamistabai blakus izvietota arī plaša garderobes telpa. Kā patīkamu dzīvokļa priekšrocību var minēt tā plašo terasi, kas paver iespēju baudīt saulainu atpūtu karstās vasaras dienās.
Dzīvoklī nesen pabeigti atjaunošanas un atsvaidzināšanas darbi, līdz ar to mājoklis tiek piedāvāts iegādei ar pilnu mēbelējumu un aprīkojumu. Pārdošanas cenā iekļautas 2 pazemes autostāvvietas vietas un mantu glabātuve.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums