Jūrmala, Jaundubulti, Strēlnieku prospekts

Plašs dzīvoklis projektā PINEWOOD APARTMENTS

Cena

510 000 €

Platība

169 m2

Stāvs

2/2

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Dzīvojamā kompleksā PINEWOOD APARTMENTS - Viena no celtnēm ir vēsturiska savrupmāja, kas ir restaurēta, saglabājot klasisko Jūrmalas arhitektūru, harmoniski iekļaujas kompleksā kā mūsdienīga 2 dzīvokļu māja ar gaišu un mājīgu dzīvokli, plašu jumta terasi un praktisku plānojumu.
Šajā 2 dzīvokļu mājā ir pieejams ekskluzīvs dzīvoklis kas atrodas otrajā/trešajā stāvā atrodas plašs divstāvīgs dzīvoklis ar atsevišķu ieeju un saulainu, individuālu jumta terasi. Dzīvoklim ir praktisks plānojums. Pirmajā stāvā- dzīvojamā istaba 86 m2 ar praktisku zonējumu, 3 guļamistabas, divi sanmezgli un atsevišķa saimniecības telpa, divi balkoni. Otrajā stāvā ir atpūtas telpa ar izeju uz saulaino terasi. Cenā ir iekļauta viena autostāvvieta. Dzīvokļa platība ir 169,1 m2+ terase 98,7m2.
PINEWOOD APARTMENTS dzīvojamai komplekss Jaundubultos, vien 10 min gājiena attālumā no pludmales. Labiekārtotā un apzaļumotā teritorija starp priedēm ir trīs atsevišķas celtnes, kopumā 30 dzīvokļi un apartamenti. Iežogota, labiekārtota teritorija, kurā iekārtotas autostāvvietas, bērnu rotaļu laukums un izveidoti skaisti košumkrūmu apstādījumi. Mierpilna un sakārtota vide, infrastuktūra, priežu šalkoņa un jūras gaiss- viss kas nepieciešams komfortablai dzīvošanai.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums