Jūrmala, Majori, Turaidas iela

Apartamenti Jūrmalas centrā Villa Lido

Cena

350 000 €

Platība

118 m2

Stāvs

1/4

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Apartamentu komplekss Villa Lido atrodas Jūrmalas centrā - Majoros, pilsētas kūrorta zonā, Turaidas ielā, blakus pludmalei un Dzintaru koncertzālei, kā arī pāris soļu attālumā no Jomas ielas. Piedāvājam iegādāties divu guļamistabu apartamentus projektā Villa Lido, kas izvietoti ēkas 1 stāvā, ar skatu uz dienvidu pusi.
Apartamentu platība ir 118 kv.m., papildus 2 terases(katra 10 kv.m.) un neliels zemes gabals pie terases - lietošanā. Apartamenti tiek piedāvāti ar pilnu apdari un iebūvētām virtuves mēbelēm. Īpašuma statuss - apartamenti. Apdares materiāli - grīdas - flīzējums vai dabīga koka parkets, iebūvētās virtuves mēbeles un tehnika(Itālija, Vācija).
Villa Lido ir viens no prestižākajiem Jūrmalas pilsētas centra projektiem, kas izceļas ar augsto būvniecības un apdares kvalitāti, nodrošinot maksimālu komfortablu dzīvošanai lieliskā atrašanās vietā - pašā Jūrmalas centrā. Apartamentiem ir lielisks funkcionāls plānojums ar ieejas zonu - koridoru, plašu dzīvojamo istabu, kas apvienota ar virtuves zonu, no dzīvojamās istabas ir izeja uz āra terasi, divas guļamistabas, 2 vannas istabas. Logi vērsti uz dienvidu pusi. Apartamenti iegādei tiek piedāvāti ar iebūvēto mēbelējumu un sadzīves tehniku. Tāpat apartamenti aprīkoti ar sekojošām inženiertehniskajām sistēmām - gaisa kondiocionēsanas sistēmu, ugunsdzēsības un apsardzes signalizāciju. Projektā ir pieejami 24/7 fiziskās apsardzes pakalpojumi, nodrošinot iedzīvotājiem mierpilnu drošības sajūtu. Ir iespēja pagalmā novietot 1 automašīnu bez maksas.
Projekta teritorijā par privātumu un drošību gādā uzstādītā videonovērošanas sistēma un ierobežotas piekļuves sistēma. Ērta pakalpojumu pieejamība un pilsētas infrastruktūra. Līdz jūrai - 150 metri, Dzintaru parks - 300 metru attālumā. Apartamenti pašā pilsētas centrā, tai pašā laikā tuvu pie jūras.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums