Jūrmala, Dzintari, Dzintaru prospekts

Jauns dizaina dzīvoklis kluba tipa mājā pie jūras

Cena

715 000 €

Platība

107 m2

Stāvs

1/3

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Villa Al mare pieejams viens dizainisks, jauns dzīvoklis ar augstvērtīgu remontu un indivuduāli izgatavotām mēbelēm, pilnībā aprīkots. Interjerā un plānojumā ir pārdomāta katra nianse, lai tas ir ērts un praktisks. Dzīvoklis atrodas pirmajā stāvā uz jūras pusi ar savu privātu terasi un tiešu izeju uz jūru.
Dzīvoklim ir ērts plānojums- plaša viesistaba ar virtuvi un pusdienu galdu apvienota ar atpūtas zonu, viesu sanmezgls, un divas guļamistabas ar iebūvētām mēbelēm. Galvenajā guļamistabā ir atsevišķa garderobes telpa un sanmezgs ar dušu. Plaša terase ar mēbelēm. Papildus iespējams iegādāties pazemes autostāvvietu pa 12 000 eur un mantu glabātuvi - 3000 eur.
Atrašanās vieta- Dzintaru prospekta pirmā līnija -smilšainā pludmale vien 5 minūšu pastaigas attālumā caur priežu silu un Jūs jau baudāt Baltijas jūras šarmu, jūras gaisa un ūdens dziedinošo spēku vai baudat izsmalcinātas maltītes Jūrmalas iedzīvotāju un viesu iecienītajā restorānā Light House Jūrmala, kas atrodas tur pat pludmalē un darbojas cauru gadu.
Villa Al Mare slēgta kluba tipa kompleks - īpašums īstiem dzīves kvalitātes pazinējiem ar ilgtspējīgu vērtību, par ko to padara atrašanās vieta - uz Jūrmalas pilsētas vērtīgākās ielas, atrodoties gan jūras krastā gan baudot pilsētas priekšrocības. Kā arī celtnes ilgtspējīgā kvalitāte un mūsdienīgā arhitekturā - plašie stiklojumi, augstie griezti un saulainās terases. Celtne saņēmusi godalgtotu balvu- Baltijas Gran Pri par celtniecības kvalitāti un arhitektūru.
Monolīta betona celtne, panorāmas logi ar trīskāršu stiklojumu, foajē un koplietošanas telpas apdarē izmantots tikai akmens un marmors - tikai daži no ilgmūžīgas celtnes raksturlielumiem.
Komplekss sastāv no 2 mājām, kopumā 26 dzīvokļi, pazemes stāvvietas, bērnu laukums un plašas labiekārtotas teritorijas.








Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums