Mārupes novads, Mārupe, Gaujas iela

Aprīkots dzīvoklis projektā ar A klases energoefektivitāti

Cena

209 000 €

Platība

87 m2

Stāvs

1/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Īpaša cena- dāvanā visas mēbeles un aprīkojums!
Jauns, moderns projekts Mārupē ar augstiem mūsdienu standartiem. Mūsdienīgas stiklotas fasādes apvienotas ar dabas elementu koku. Plaša piemājās teritorija mājas iedzīvotājiem, kurā atrodas labiekārtots stāvlaukums, paredzētas piknika vietas, basketbola laukms mājas iedzīvotājiem kā arī ir padomāts par bērniem ierīkojot plašu rotaļu laukumu.

Būves īpašības- augsti skaņas un siltuma izolācijas standarti, individuāla ventilācijas sistēma katrā dzīvoklī ar gaisa rekuperāciju, A klases energoefektivitāte, kā arī Smarthouse risinājumi, kas ļauj pārvaldīt visu ikdienai nepieciešamo attālināti. Visi risinājumi ir piemeklēti, lai pēc iespējas vairāk samazinātu īpašniekiem uzturēšanas izdevumus.

Dzīvoklis ar privātu terasi un zemi 112m2, praktisks plānojums. Koridorā iebūvētā garderobe, kvalitatīva, moderna virtuve ar visu nepieciešamo tehniku. Galvenajai guļamistabai ir sava garderobes telpa. Dzīvoklis tiek piedāvāts pilnībā aprīkots un labiekārtotu sanmezglu. Mājā ir gāzes apkure, apsildāmās grīdas, uzstādīti ūdens attīrīšanas filtri. Cenā ir iekļauta automašīnas stāvvieta un mantu glabātuve.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums