Rīga, Centrs, Alberta iela

Elegants dzīvoklis lieliskā vietā

Cena

650 000 €

Platība

187 m2

Stāvs

4/5

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod gaišu, eleganta dizaina dzīvokli Alberta ielā 1 pilnībā renovēta jūgendstila ēka, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā.
Veicot nama rekonstrukciju, nostiprināti ēkas pamati, izveidoti jauni pārsegumi, restaurēta fasāde, nomainīts jumta segums, atjaunotas greznās kāpņu telpas. Vienlaikus ēkā parādījušās arī visas modernās ērtības- Otis lifti, datortīkls, diennakts fiziskā apsardze ar video novērošanas sistēmu, ārdurvju sarunas iekārta un elektroniska ūdens un elektroenerģijas uzskaites sistēma.

187 m2 lielais dzīvoklis izvietots nama ceturtajā stāvā, no logiem paveras skats gan uz Antonijas, gan Alberta ielu, savukārt no skaistā balkona paveras skats uz Kronvalda parku. Dzīvoklī izvietota viesistaba ar restaurētu krāsni, ēdamistaba, atsevišķā virtuves telpa, divas guļamistabas, vannas istaba, viesu WC un saimniecības telpa. Augstie griesti, griestu rotājumi, restaurēts kamīns, parketa grīdas, augstvērtīgi apdares materiāli un mēbeles. Izsmalcināts interjers gaišos toņos.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums