Rīga, Centrs, Alberta iela

Elegance un mājīgums

Cena

945 000 €

Platība

209 m2

Stāvs

5/5

Guļamistabas

4

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod elegantu izsmalcināta dizaina dzīvokli Alberta ielā 1 pilnībā renovētā jūgendstila ēkā.
Veicot nama rekonstrukciju, nostiprināti ēkas pamati, izveidoti jauni pārsegumi, restaurēta fasāde, nomainīts jumta segums, atjaunotas greznās kāpņu telpas Vienlaikus ēkā parādījušās arī visas modernās ērtības- Otis lifti, datortīkls, diennakts fiziskā apsardze ar video novērošanas sistēmu, ārdurvju sarunas iekārta un elektroniska ūdens un elektroenerģijas uzskaites sistēma. Fasādes atkārtotas atjaunošanas darbi veikti 2023.gadā.
Plašais 208 m2 dzīvoklis izvietots nama piektajā stāvā, no istabu logiem paveras skats uz Antonijas ielu un uz sakopto nama iekšpagalmu, savukārt no skaistā balkona paveras skats uz visu Antonijas ielu un Kronvalda parku.
Dzīvoklī uz fasādes pusi izvietota viesistaba ar restaurētu kamīn-krāsni, kabinets ar balkonu un istaba, kuru iespējams izmantot gan kā otru dzīvojamo istabu, gan guļamistabu, gan papildus garderobi. Dzīvokļa centrā uz ēkas iekšpagalma pusi izvietota ēdamistaba ar nelielu balkoniņu, atsevišķa virtuves telpa ar pilnībā aprīkotu iebūvētu Bulthaup virtuvi un Miele sadzīves tehniku, priekštelpa un viesu WC, savukārt dzīvokļa klusākajā privātajā zonā, kas nosacīti atdalīta no pārējā dzīvokļa, atrodas trīs guļamistabas un divas vannas istabas. Galvenajai guļamistabai ir sava vannas istaba ar balkoniņu uz ēkas iekšpagalmu.
Griestu un sienu gleznojumi, restaurētais kamīns, parketa grīdas, augstvērtīgie apdares materiāli un kvalitatīvās iebūvētās mēbeles rada smalkuma un mājīguma sajūtu.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums