Rīga, Centrs, Aleksandra Čaka iela

Jauna cena | Lofta stila dzīvoklis ar terasi Rīgas centrā

Cena

180 000 €

Platība

68 m2

Stāvs

1/7

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei pilnībā mēbelētu divu līmeņu dzīvokli ar unikālu plānojumu, 6 metrus augstiem griestiem un privātu terasi, kas atrodas renovētā ēkā, pašā Rīgas centrā. Šis ir vairāk nekā vienkārši dzīvoklis – tas ir mājoklis, kur katrs kvadrātmetrs pārdomāts un iekārtots, lai nodrošinātu komfortu un funkcionalitāti.
Plānojums: pirmajā stāvā atrodas viesmīlīga dzīvojamā zona, kas saplūst ar moderni aprīkotu virtuvi un izeju uz privātu terasi – ideālu vietu, kur uzņemt viesus vai nesteidzīgi baudīt rīta kafiju, sanmezgls. Otrajā stāvā atrodas guļamistabas zona, plaša vannas istaba un atsevišķa saimniecības telpa.
Dzīvoklis aprīkots ar dizaina mēbelēm, santehniku, parketa grīdu, un apsildāmajām grīdām vannas istabā. Pieslēgumi pilsētas komunikācijām, individuālie skaitītāji.
Ēka ir XX gadsimta sākuma arhitektūras piemineklis, kas atjaunots, saglabājot tās formas vienlaicīgi radot skaistu un ērtu vidi tās iedzīvotājiem. Jūgendstila motīvi koplietošanas telpās piešķir ēkai unikālu un autentisku šarmu. Tuvumā atrodas viss nepieciešamais ērtai dzīvei - ikdienā nepieciešamie pakalpojumi, tirdzniecības centri, pilsētas parki un sabiedriskais transports.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums