AMĀLIJAS IELA 5A | Renovēti dzīvokļi Āgenskalnā

AMĀLIJAS IELA 5A | Renovēti dzīvokļi Āgenskalnā

Āgenskalna vidū, starp līkumainām un klusām ieliņām, kurās nenotiek intensīva satiksme, atrodama viena no Rīgas koka arhitektūras pērlēm – dzīvojamā ēka Amālijas ielā 5A. Tā celta 1912.gadā, arhitekta Oskara Aleksandra Johana Bāra vadībā. Ēkai ir kapitāli atjaunota fasāde, saglabājot koka ēkas vēsturisko šarmu, un no jauna piebūvēts trešais stāvs.

Namīpašumam mainītas visas inženierkomunikācijas atbilstoši mūsdienu prasībām. Projekts ir ekoloģisks un videi draudzīgs, tas ir elpojošs. Fasāde ir nosiltināta un pārklāta ar lineļļas krāsu, kurai ir lieliskas ekspluatācijas īpašības. Tāpat atjaunotas visas četras kāpņu telpas, kurās ieklāts jauns grīdas segums, atjaunotas margas un reliņi. Siltums kāpņu telpā tiek nodrošināts ar klasiskiem čuguna radiatoriem.

Īpaša uzmanība veltīta dzīvojamās ēkas pagalma labiekārtošanai – tas ir apzaļumots un slēgts. Atpūtas vieta mājas iedzīvotajiem koku paēnā. Pagalmā arī spēļu laukums mazajiem ēkas iedzīvotājiem, kā arī 12 auto novietnes un elektroauto uzlādes vieta. Ēkai un pagalmam ir videonovērošana.

Dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu apdari, izmantojot augstas klases apdares materiālus, pilnībā nokomplektēti sanitārie mezgli ar kvalitatīvu santehniku. Visos dzīvokļos ozola parkets, kas ieklāts tradicionālajā klasiskās skujiņas tehnikā.

Ēkas ieejas durvis restaurētas pie sertificēta galdnieka, saglabājot to vēsturisko izskatu. Ielikti jauni trīs slāņu stikla pakešu koka logi ar platām koka palodzēm, kas izgatavoti Latvijas galdniecībā. 3. stāva dzīvokļi ir aprīkoti ar lieliem vitrīnlogiem, no kuriem paveras skats uz apzaļumotu pagalmu ar Latvijas cēlkokiem.

Dzīvojamā ēkā ir savs autonoms gāzes apkures katls, ar atsevišķiem siltuma apkures skaitītājiem katram dzīvoklim, kas tiek nolasīti attālināti. Dzīvokļi ar divām un vairākām guļamistabām, kur vien tas ir iespējams, aprīkoti ar atsevišķām ģērbtuvēm.
Griestu augstums pirmā stāvā dzīvokļos 2,85 metri, otrā stāva dzīvokļiem - 2,75 metri, trešā stāva - 3,8 metri.

APDARES MATERIĀLI
GRĪDAS - ozolkoka masīvparkets ieklāts klasiskās skujiņas rakstā
LOGI - trīs slāņu stikla pakešu koka logi ar zīmola ROTO furnitūru, izgatavoti Latvijas galdniecībā Mežmaļi
PALODZES - balti krāsotas, profilētas koka palodzes, kas izgatavotas Latvijas galdniecībā
DURVIS - ugunsdrošas ozolkoka finierētas dzīvokļu ieejas durvis (koeficients EI-30) no Reaton ražotnes
SANITĀRIE MEZGLI - aprīkoti ar klusiem gaisa nosūcējiem
ELEKTRĪBA - trīs fāžu
SANTEHNIKA - augstas kvalitātes santehnika - akmens masas vannas no Latvijas ražotāja CASSA DI VANNA, dušas paliktņi no ražotāja PAA, dušas un izlietņu jaucējkrāni - Hans Grohe, Duravit zīmola klozetpodi un izlietnes
FLĪZES - augstvērtīgas akmens masas flīzes grīdām, sienām – augstas kvalitātes keramiskās flīzes no vadošiem itāļu ražotājiem piemeklētas salonā Trentini
APKURE - mājai individuāls gāzes apkures katls, katram dzīvoklim individuālie siltuma skaitītāji, tērauda radiator.




Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums