Rīga, Imanta, Anniņmuižas bulvāris

4 istabu dzīvoklis Imantā

Cena

280 000 €

Platība

107 m2

Stāvs

10/22

Guļamistabas

3

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod plašu, saulainu dzīvokli projektā “Solaris”, Anniņmuižas bulvārī 41, Imantā. Telpas izvietotas ēkas 10 stāvā ar kopējo platību 107 m2. Nams uzcelts 2006.gadā ar iežogotu, labiekārtot teritoriju, bērnu rotaļu laukumu un pazemes autostāvvietu. Teritorijā un ēkā uzstādīta videonovērošana. Visu diennakti mājas pirmā stāva foajē dežurē konsjeržs, pilna adaptācija cilvēkiem ar ierobežojumiem. Ēkā ir trīs lifti, tai skaitā kravas. Ieeja ēkā tikai ar piekļuves elektronisko karti. Caur lielajiem dzīvokļa logiem paveras skaists skats uz Vecrīgas panorāmu.

Plānojums: istaba ar virtuves nišu, 2 guļamistabas ar sanitārajiem mezgliem, kabinets, atsevišķa garderobes telpa, gaitenis, tualete. Telpās griestu augstums 2,75 m. Apsildāmās grīdas vannas istabā un tualetē. Izbūvēta un pilnībā mēbelēta garderobe. Visas iekšējās durvis ir koka un izgatavotas pēc speciālā pasūtījuma.
Apkure AS „Rīgas siltums”, ūdens un kanalizācija SIA „Rīgas ūdens”.
Apsaimniekotājs SIA “Selectum Home”, apsaimniekošanas maksa 0,59 centi/m2 mēnesī + PVN. Uzkrājums plānotajiem remontdarbiem 0,15 ceni/m2 mēnesī.
Telpu plānojums atbilst kadastrālās uzmērīšanas lietai.
Cenā nav iekļautas mēbeles, tās iespējams iegādāties par atsevišķu samaksu.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums