Rīga, Imanta, Anniņmuižas bulvāris

Trīs istabu dzīvoklis Imantā

Cena

235 000 €

Platība

170 m2

Stāvs

22/22

Guļamistabas

2

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod divu līmeņu dzīvokli ar terasi projektā “Solaris”, Anniņmuižas bulvārī 43, Imantā. Telpas izvietotas ēkas 22.stāvā un 23.stāvā ar kopējo platību 170 m2. Dzīvojamā platība 90 m2, terase 80 m2. Nams uzcelts 2006.gadā ar iežogotu, labiekārtot teritoriju un bērnu rotaļu laukumu. Teritorijā un ēkā uzstādīta videonovērošana. Visu diennakti mājas pirmā stāva foajē dežurē konsjeržs, pilna adaptācija cilvēkiem ar ierobežojumiem. Ēkā ir trīs lifti, tai skaitā kravas. Ieeja ēkā tikai ar piekļuves elektronisko karti. Caur lielajiem dzīvokļa logiem paveras skaists skats uz Vecrīgas panorāmu un skaidros laika apstākļos tālumā pat redzama jūra.

Plānojums: pirmajā stāvā plaša ieejas halle, virtuve, dzīvojamā istaba un sanitārais mezgls. Otrajā stāvā 2 guļamistabas, sanitārais mezgls aprīkots ar saunu, džakuzi-vannu un dušas kabīni.
Terasē ir 6-vietīgs HotSpring Spa baseins, atpūtas zona un gāzes grils.
Dzīvoklis ir aprīkots ar gudrās mājas sistēmu, kas ļaus kontrolēt apkuri un citas ierīces, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru. Mēbeles un aprīkojums iekļauts cenā.

Komunālie maksājumi vasarā vidēji 300 EUR, ziema 500 EUR.
Apkure AS „Rīgas siltums”, ūdens un kanalizācija SIA „Rīgas ūdens
Apsaimniekotājs SIA “Selectum Home”, apsaimniekošanas maksa 0,59 centi/m2 mēnesī + PVN. Uzkrājums plānotajiem remontdarbiem 0,15 ceni/m2 mēnesī.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums