Rīga, Ķīpsala, Balasta dambis

Dzīvoklis ar lielisku skatu uz upi

Cena

645 000 €

Platība

159 m2

Stāvs

3/4

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod dzīvokli jaunajā projektā „Ģipša Fabrika”.

Ēku komplekss atrodas ekskluzīvā vietā Rīgas centrā - Ķīpsalā, pašā Daugavas upes krastā. No dzīvokļa logiem paveras lielisks skats uz Daugavu un ostā ienākošajiem kuģiem. Dzīvoklis atrodas 4 stāvu ēkas 3. stāvā, pieejams lifts. Kopējā platība 159.1 m2, tajā skaitā balkonu platība 4.4 m2. Dzīvokļa apdarē izmantoti augstas klases apdares materiāli un aprīkojums: vācu ražotāja Bulthaup virtuves iekārta ar Gagenau virtuves tehniku, augstvērtīga koka parketa grīda, individuāla dizaina drēbju skapji, koka logi ar alumīnija apdari un divkameru stikla paketēm, izbūvēta gaisa kondicionēšanas un signalizācijas sistēma.

Ēkai ir gāzes apkure, dzīvoklim - individuāls siltuma, elektrības un ūdens skaitītājs ar attālinātu nolasīšanas iespēju.
„Ģipša Fabrikas” projektā ar iekšējo dārzu ietilpst 58 elites klases dzīvokļi un 4 ekskluzīvas villas, slēgta pazemes stāvvieta 80 automašīnām un noliktavas telpas. Ēku kompleksā ar slēgtu teritoriju par iedzīvotāju drošību un mieru 24 stundas diennaktī rūpējas dzīvā apsardze, tiek nodrošināta videonovērošana.

Netālu no „Ģipša Fabrikas” atrodas elitāra starptautiskā skola, mājīgs peldbaseins, SPA centrs un fitnesa klubs. Kompleksā atrodas viens no smalkākajiem Rīgas restorāniem „Fabrika”. Minūtes gājiena attālumā atrodas privāta jahtu un kuteru piestātne.
Projekts „Ģipša Fabrika” nodots ekspluatācijā 2013.gada maijā.

Dzīvoklis šobrīd izīrēts.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums