Rīga, Ķīpsala, Balasta dambis

Kompakts dzīvoklis Ģipša Fabrikā II

Cena

230 000 €

Platība

69 m2

Stāvs

1/4

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Pārdod dzīvokli elitārā dzīvojamā kompleksā „Ģipša Fabrika II” | 2 istabas “| 69 kv.m.| EUR 230 000

Ēku komplekss atrodas ekskluzīvā vietā Rīgas centrā - Ķīpsalā, pašā Daugavas upes krastā.
Dzīvoklis atrodas 4 stāvu ēkas 1. stāvā. Kopējā platība 69 m2, tajā skaitā divu terašu platība 10.9 un 10.2 m2, izolēta guļamistaba, plaša vannas istaba ar vannu, viesistaba apvienota ar virtuves zonu. Dzīvokli viegli pārveidot par biroja telpu.

Dzīvokļa apdarē izmantoti augstas klases apdares materiāli un aprīkojums: vācu ražotāja Bulthaup B1 virtuves iekārta ar Siemens virtuves tehniku, augstvērtīga koka parketa grīda guļamistabā, pulēta betona grīda viesistabā, individuāla dizaina drēbju skapji, koka logi ar alumīnija apdari un divkameru stikla paketēm, izbūvēta gaisa kondicionēšanas un signalizācijas sistēma.

Ēkai ir gāzes apkure, dzīvoklim - individuāls siltuma, elektrības un ūdens skaitītājs ar attālinātu nolasīšanas iespēju.

„Ģipša Fabrikas” projektā ar iekšējo dārzu ietilpst 58 elites klases dzīvokļi un 4 ekskluzīvas villas, slēgta pazemes stāvvieta 80 automašīnām un noliktavas telpas. Ēku kompleksā ar slēgtu teritoriju par iedzīvotāju drošību un mieru 24 stundas diennaktī rūpējas dzīvā apsardze, tiek nodrošināta videonovērošana.

Netālu no „Ģipša Fabrikas” atrodas mājīgs peldbaseins, SPA centrs un fitnesa klubs. Kompleksā atrodas viens no smalkākajiem Rīgas restorāniem „Hercogs Ķīpsala”. Minūtes gājiena attālumā atrodas privāta jahtu un kuteru piestātne.

Projekts „Ģipša Fabrika” nodots ekspluatācijā 2013.gada maijā.



Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums