Rīga, Centrs, Baznīcas iela

Izsmalcināts četru istabu dizaina dzīvoklis Rīgas centrā

Cena

697 000 €

Platība

155 m2

Stāvs

3/5

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Izsmalcināts dizaina dzīvoklis pilsētas centrā. Dzīvoklī ir plaša, gaiša viesistaba ar kamīnu un omulīgu balkonu, kurā baudīt nesteidzīgus brīžus, kabinets, kuru nepieciešamības gadījumā var izmantot kā atsevišķu guļamistabu. Virtuve ar individuāla dizaina mēbelēm un augstas kvalitātes sadzīves tehniku. Sadzīviskām ērtībām dzīvoklī ir saimniecības telpa, ar veļas mašīnu un veļas žāvētāju no Miele.
Uz ēkas pagalma pusi ir vērstas divas guļamistabas, no kurām saimnieka guļamistaba aprīkota ar garderobes zonu un atsevišķu vannas istabu. Papildus vēl divi atsevišķi sanmezgli, kurā viens ir ar izlietni un wc un otrs aprīkots ar izlietni un dušu.
Dzīvokļa apdarē izmantoti kvalitatīvi, dabīgi materiāli - autentisks ozolkoka parkets, vannas istabās sienas un grīdas no dabīga marmora. Griestu augstums dzīvoklī 3.6- 4 metri. Interjera lietas gatavotas gan pēc individuāla pasūtījuma, gan no tādiem dizaina vārdiem, kā Areti, Vibia (gaismas ķermeņiem), santehnika - Giulini, Cielo, EX.T, sadzīves tehnika no Miele, Neff, Bora, furnitūra - Baster & punch.
Dzīvoklī realizēts oriģināls pārbūves un dizaina projekts,kura autors "ANNVIL" spējis veiksmīgi apvienotot mūsdienīgus stila un interjera elementus, ar vēsturiskām vērtībām, radot unikālu, harmonisku un patīkamu vidi dzīvošanai.
Īpašuma atrašanās vieta nodrošina iespēju izmantot pilsētas centra priekšrocības, kā arī izbaudīt blakus esošo skaistāko Rīgas parku burvību.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums