Rīga, Centrs, Blaumaņa iela

Lielisks 2 istabu dzīvoklis Jūgendstila mājā Rīgas centrā

Cena

245 000 €

Platība

88 m2

Stāvs

3/6

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādāties plašu un gaišu divistabu dzīvokli rekonstruētā mājā Blaumaņa ielā 3. Ēka atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā un tā ir jūgendstila arhitektūras paraugs. Atrašanās vietas priekšrocības ir komforts, ērtas pilsētas infrastruktūras pieejamība un tuvums tirdzniecības centram Galleria Riga, ar mājīgām kafejnīcām, restorāniem, veikaliem un tikai desmit minūšu gājiena attālumā no Vecrīgas un gleznainajiem Rīgas parkiem. Pašā Rīgas pilsētas sirdī, uz ielas ar senu bruģakmeni un labiekārtotām atjaunotām ēkām, nodrošina nama iedzīvotājiem ērtu ikdienu.
Dzīvoklis ar kopējo platību 88 kv.m. sastāv no viesistabas ar kamīnu, guļamistabas, kas savienota ar biroju un ģērbtuvi, atsevišķas virtuves, vannas istabas, saimniecības telpas un veļas telpas. Dzīvoklis ir aprīkots ar iebūvētiem sienas skapjiem, iebūvētu virtuvi, kas izgatavota pēc pasūtījuma, visu nepieciešamo sadzīves tehniku ​​- veļasmašīnu, trauku mazgājamo mašīnu, plīti, cepeškrāsni, ledusskapi. Grīdas vannas istabā ir ar elektrisko apsildi. Ēkas pieplūdes ventilācija ir papildināta ar autonomo kondicionēšanas sistēmu, ir optiskais internets, kabeļtelevīzija un satelīttelevīzija. Dzīvoklī veikts kvalitatīvs remonts, ozolkoka parketa grīdas segums. Pirkuma cenā iekļauta noliktavas telpa (platība 3,7 kv.m), kas atrodas ēkas 0 stāvā.
Dzīvokļa logi vērsti uz pagalmu, tāpēc esat izolēti no lielpilsētas trokšņiem. Nesošās sienas ir mūrētas no ķieģeļiem, ēkas dizains nodrošina ideālu skaņas izolāciju un, pateicoties metāla sijām ēkas grīdās, novērš grīdas vibrāciju. Ēkā autonoma gāzes apkure, pilsētas ūdensvads un kanalizācija. Māja rekonstruēta un nodota ekspluatācijā 2006.gadā. Ēkā ir tikai 15 dzīvokļi, apsardze un konsjeržs (24/7). Ir lifts. Visas iebūvētās mēbeles ir iekļautas pirkuma cenā. Ērts un mājīgs dzīvoklis pašā Rīgas centrā!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums