Rīga, Centrs, Blaumaņa iela

Labiekārtots dzīvoklis renovētā ēkā

Cena

265 000 €

Platība

81 m2

Stāvs

2/6

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Rīgas vēsturiskajā centrā, Blaumaņa ielā 12, atrodas spilgta eklektisma stila dzīvojamā māja, aiz kuras vēsturiskās fasādes slēpjas mūsdienīgas ērtības un drošība. Labiekārtotais dzīvoklis ir izvietots pagalma mājas 2.stāvā. Plašais 3 istabu dzīvoklis sastāv no priekšama, viesu/bērnu sanmezgls, viesistabu, kas nodalīta no virtuves zonas, kabinets vai bērnu guļamistabas un master guļamistaba ar vannas istabu un garderobes zonu. Dzīvokļa logi vērsti uz mājas iekšējiem pagalmiem.

Skaistais nams celts 1897. gadā pēc arhitekta Kārļa Johana Felsko projekta. “Blaumaņa residence” uzskatāma par vienu no labākajiem 19. gadsimta vadošā arhitekta Kārļa Felsko darbiem, kurš dzīvoja un radīja savus darbus laikā, kad notika mākslas laikmetu maiņa.

Renovācijas procesā fasādei tika pievienoti koši elementi, lai paplašinātu tās stilistisko diapazonu, piešķirot klasiskajam dizainam mūsdienīgu izskatu. Tā interjera dizains atbilst ēkas vēsturiskajam kontekstam: minimālisms, lakoniskas formas, neitrālas krāsas un dabiskas faktūras.

Mājā pilnībā mainīti visi inženiertehniskie tīkli, izveidots optiskā interneta pieslēgums. Katram dzīvoklim ir uzstādīti siltuma skaitītāji. “Klasiska elegance mūsdienīgā skanējumā…” – tā raksturojama interjera risinājumu koncepcija.


Ja ir radušies jautājumi, droši sazinieties ar mani.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums