Rīga, Centrs, Bruņinieku iela

Dzīvoklis-Lofts Rīgas centrā

Cena

79 000 €

Platība

30 m2

Stāvs

1/2

Guļamistabas

1

Vannas istabas

1
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājumā 1 istabu dzīvoklis jaunajā projektā Bruņinieku ielā 93.
Dzīvoklis atrodas nama pirmajā stāvā ar kopējo platību 29,9m2 un terases daļu 3,1 m2 platībā.Dzīvoklis tiek piedāvāts ar iebūvētu virtuvi un iebūvētām mēbelēm.

Jaunais projekts Rīgas centrā, Bruņinieku ielas 93 pagalmā, ir kvalitatīvi parbūvēta bijušās austuves ēka par 12 labiekārtotiem, energoefektīviem dzīvokļiem - loftiem.

Ņemot vērā, ka dzīvokļos ir plaši logi līdz grīdai, vairākos dzīvokļos griestu augstums sasniedz 4m un līdz ar to pārbūvētā industriālā ēka ļauj jaunajiem iemītniekiem plānot interesantus mēbeļu dizaina risinājumus.
Vairākiem dzīvokļiem ir pieejamas terases, kur baudīt vasaras vakarus un sajust dzīvokļu-loftu dzīves priekšrocības klusā, gaišā un zaļā Rīgas centra pagalmā.

Atbilstoši jaunajām prasībām par ēkas energoefektivitāti, veikta ēkas ārsienu siltināšanas darbi, uzstādīti energoefektīvi divkameru logi, katram dzīvoklim uzstādīts individuāls siltuma skaitītājs. Katrā telpā ierīkota rekuperācijas sistēma. Apkuri nodrošina firmas Toshiba gaiss/ūdens siltumsūknis.
Šajā projektā visiem dzīvokļiem ir pilnībā pabeigti apdares darbi. Akmens masas vannas,”Laufen” un “Grohe” santehnika, keramiskās flīzes, 33 klases lamināts un finierētās durvis.

Ēkas pilnā renovācija sevī ietver no jauna pilnībā ierīkotas visas komunikācijas – elektroinstalācija, ūdensvada un kanalizācijas tīkli, izbūvētas jaunas starpsienas, uzstādītas dzīvokļu ārdurvis, ievērojot normatīvus skaņas izolācijā un ugunsdrošībā.
Renovēta ēkas fasāde, izbūvēts jauns jumta segums. Pārbūves rezultātā uzstādīti plaši logi līdz grīdai un franču balkoni. Apkures nodrošināšanai izbūvēts cementa klons ar siltās grīdas apkures caurulēm, sanmezglos siltās grīdas nodrošina elektrība.

Ēkā ir pilnībā pabeigti visi būvdarbi un tā ir nodota ekspluatācijā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums