Rīga, Centrs, Dzirnavu iela

Dzīvoklis Jaunajā projektā

Cena

355 000 €

Platība

89 m2

Stāvs

2/7

Guļamistabas

2

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam 3 istabu ar plašu āra terasi dzīvokli jaunajā projektā CENTRUS. Dzīvoklis atrodas fasādes ēkas 2 stāvā. Praktisks un pārdomāts plānojums – viesistaba apvienota ar virtuves zonu, 2 izolētas guļamistabas, divas vannas istabas. Dzīvoklis tiek piedāvāts ar augstvērtīgu apdari, kas veikta pieturoties pie pārbaudītām un klasiskām vērtībām. Ēku iedzīvotāju ērtībām ir pieejama īrē plaša divu līmeņu pazemes autostāvvieta.

Par projektu - Kvartālā CENTRUS ekspluatācijā ir nodotas divas 7 stāvu dzīvojamās ēkas, kurās iekārtoti 82 dzīvokļi. Ēkās ir divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar platību no 60 līdz 270 kvadrātmetriem. Izvēlē ir dzīvokļi ar terasēm, ar balkoniem, vai kompaktā dzīvokļu versiju bez ārtelpām.
CENTRUS kvartālā ir lieliski atrisināta pilsētas centram raksturīgā autostāvvietu trūkuma problēma - Ēku iedzīvotāju un viesu ērtībai ir pieejama plaša divu līmeņu pazemes autostāvvieta (470 vietas). Moderni lifti nogādās Jūs no autostāvvietas līdz pat Jūsu dzīvokļa ārdurvīm. Ēkas iedzīvotājiem ir nodrošinātās arī mantu uzglabāšanas iespējas ēku pagrabstāvā (~2m2).

Ēku uzbūvei un dzīvokļu apdarei tika izmantoti mūsdienīgi un rūpīgi atlasīti augstākās kvalitātes materiāli un jaunākās tehnoloģijas. Dzīvokļu racionālais un ērtais plānojums padarīs dzīvi Rīgas centrā par ērtu, komfortablu un mājīgu.
Ēku iedzīvotāju ērtībām ir pieejama plaša divu līmeņu pazemes autostāvvieta. Dzīvojamo ēku iemītniekiem ir nodrošināta augstas kvalitātes ēku apsaimniekošana un consierge serviss, kas nodrošina kārtību, drošību un sniedz iedzīvotājiem palīdzību un atbalstu ikdienišķās sadzīves gaitā.

Iedzīvotāju ērtībām ir izveidota privāts, noslēgts un tikai iedzīvotāju lietošanai paredzēts pagalms. Šī ir mājīga, apzaļumota un apgaismota vide, kur vecāki var atpūsties, kamēr bērni pavada laiku bērnu rotaļlaukumā. CENTRUS kvartālā ir izveidota arī labiekārtota publiskā zona - gājēju promenāde, kas savieno Dzirnavu ielu ar Blaumaņa ielu, šeit rit sava īpašā iekškvartāla dzīve ar atpūtas vietām, kā arī iepirkšanās vietām promenādes malās.

Šeit satiekas un harmoniski saplūst divas pasaules – bizness un atpūta. Centrā dzīvo ērtības mīlošie, savu laiku cienošie, dinamiskie, enerģiskie, modernie, vitālie un dzīvespriecīgie. Pilnīgi drošā un augstvērtīgā vidē ir izveidota miera osta, bet jau aiz CENTRUS robežas Jūs sagaida vienmēr mainīgais un dinamiskais galvaspilsētas dienas ritms.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums