Rīga, Centrs, Ernesta Birznieka Upīša iela

Gaišs fasādes 4-istabu dzīvoklis Centrā

Cena

199 000 €

Platība

83 m2

Stāvs

5/6

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei jaunu, gaišu 4-istabu dzīvokli 2020.gadā kapitāli renovētā ēkas 5.stāvā.
Dzīvoklis ir pilnībā aprīkots ar visu nepieciešamo interjera apdari un santehniku, mūsdienu klasiskā stilā.
Dzīvoklim ir funkcionāls iekārtojums: Viesistaba, apvienota ar virtuvi, mazā guļamistaba , atsevišķi vēl 2 guļamistabas un divas vannas istabas ar vannu un dušu.
Būtiska renovācijas projekta priekšrocība ir lielais pagalms ar bērnu laukumu un apsargātām autostāvvietām, kuras var iegādāties paplldus par 17 000 Eur.
Dzīvokļi ir siltināti, ar parketa grīdu no oša, nomainītiem koka logiem un uzstādītu ventilācijas sistēmu, firmas “Ideal Standard” santehniku.
Tāpat mājokļos uzstādītas ugunsdrošas ieejas durvis, ātrgaitas optiskais internets un TV, namrunis, kā arī tiek nodrošināta maksimāli iespējama skaņas izolācija.
Ēkās ir pilsētas centralizētā apkure ar termoregulāciju un individuālo skaitītāju katram dzīvoklim, kāpņu telpās ierīkoti “Schindler” lifti.
Rekonstrukcijas laikā, saglabājot vērsturiskās vērtības, ar jaunām, gaišām krāsām un modernu apgaismojumu pilnībā atjaunota un uzlabota fasāde, savukārt atbilstoši visaugstākajām mūsdienu prasībām, ēkām ir nostiprināti pamati un nomainīts jumta segums, kā arī pilnībā nomainītas visas komunikācijas (tostarp kanalizācija, ūdensvadi un siltumapgāde, elektriskie un citi inženiertehniskie tīkli) un atjaunoti nesošie starpstāvu pārsegumi.
Ēku komplekss E.Birznieka Upīša ielā 10 atrodas klusā ielā tikai 3 minūšu gājiena attālumā no t/c Origo, 10 minūšu gājiena no Mākslas centra Zuzeum , 10 minūšu gājienā no Vecrīgas un Vērmaņdārza, un ir ideāli piemērots dzīvei Rīgas centrā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums