Rīga, Āgenskalns, Ernestīnes iela

Plašs penthauss dzīvoklis Āgenskalnā ar lielu terasi

Cena

333 000 €

Platība

130 m2

Stāvs

5/5

Guļamistabas

3

Vannas istabas

2
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Piedāvājam iegādei plašu un gaišu penthaus dzīvokli Āgenskalnā, jaunajā projektā Ernestīne. Plašais un saulainais 4 istabu penthaus dzīvoklis atrodas zaļajā un klusajā Āgenskalna daļā, tas ir ar izcilu jumta terasi un skaistiem skatiem uz Āgenskalna jumtiem. Dzīvoklim ir ērts plānojums - ieejas halle, plaša viesistaba ar lieliem panorāmas logiem, caur kuriem ieplūst telpās gaisma un jaukais Āgenskalna zaļums; viesistaba ir apvienota ar virtuves zonu, tai ir izeja uz plašu terasi. Dzīvoklī ir trīs guļamistabas - viena galvenā - saimnieku guļamistaba, divas mazākas istabas, kur abām ir izeja uz āra terasi, divas vannas istabas, no kurām viena atsevišķi pie galvenās guļamistabas, ir garderobes telpa. Kopā ar terasēm dzīvokļa platība 275.64 m2.
Dzīvoklis tiek piedāvāts ar pilnu apdari un aprīkotām vannas istabām, apdarē izmantoti kvalitatīvi apdares materiāli, premium klases santehnika un vannas istabu aprīkojums.
Ernestīne projekts būvēts 2022. gadā, tā ir modernas arhitektūras paraugs, mūsdienu būvniecības tehnoloģiju, inovatīvu dizaina risinājumu un maksimāla komforta apvienojums. Labiekārtots pagalms ar bērnu rotaļlaukumu, pārdošanas cenā iekļauta 1 vieta pazemes autostāvvietā.
Lieliska pilsētas infrastruktūra un atrašanās vieta - blakus vidusskola un ģimnāzija, netālu 2 privātie bērnudārzi, mūzikas skola, pāris minūši pastaigas attālumā pieejami parki un atpūtas vietas. Tuvumā arī veikali, lieliski restorāni, skolas un slavenais Āgenskalna tirgus.
Lielisks mūsdienīga dizaina dzīvoklis zaļā vidē, tuvu centram un ērtas infrastruktūras ieskauts.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums