EZERA SOLO dzīvokļi Mežaparkā!

EZERA SOLO dzīvokļi Mežaparkā!

Projekts “Ezera SOLO” atrodas Ezermalas ielā 4, Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētā, Mežaparka apkaimē, kvartālā, ko norobežo Ezermalas, Viskaļu, Sprukstes un Mailīšu ielas. Ēka atrodas klusā, zaļā, norobežotā teritorijā ar bruģētiem celiņiem, bērnu rotaļu laukumu un zaļo zonu atpūtai.
Projektā "Ezera SOLO" ir veikta ēkas pilnīga rekonstrukcija, atjaunojot tās vizuālo tēlu - rekonstruējot fasādi kā arī pilnībā nomainot tās iekšējo komunikāciju sistēmu un iedzīvotāju ērtībām izveidojot gaišas un skaistas ēkas koplietošanas telpas. Rekonstrukcijas rezultātā ēkā izbūvēti 105 vienas un divu istabu dzīvokļi ar platību 15,70 – 34,50 m2.
Daudzdzīvokļu ēka ir būvēta 1970.gadā, tai ir pieci virszemes stāvi, ķieģeļu mūra un dzelzsbetona paneļu konstrukcijas. Dzīvokļi tiek piedāvāti ar balto apdari: starpsienas, apkures sistēma, elektrība, kanalizācijas un aukstā ūdens ievade vannas istabā un virtuvē, ūdens, elektrības un apkures skaitītāji, ārdurvis, palodzes.
Dzīvokļi projektā “Ezera SOLO” būs atbilstoša mājvieta tiem, kuri novērtē dabas tuvumu un iespēju īsā laikā ērti nokļūt jebkurā pilsētas daļā.

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums