Rīga, Centrs, Ģertrūdes iela

5 istabu dzīvoklis Rīgas vēsturiskajā centrā

Cena

799 000 €

Platība

199 m2

Stāvs

4/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Ērts plānojums un klasiska elegance ir šī dzīvokļa vizītkarte. Dzīvokļa remonts un interjers ir izveidots visaugstākajā līmenī pēc principa “Labākais priekš sevis”. Ozolkoka parkets, dizaineru kolekcijas flīzes no FAP un IMOLA, santehnika no tādiem brendiem, kā DURAVIT,GROHE,HUPPE, palodzes no dabīgā akmens, mēbeles un lampas no Itālijas, virtuves virsma no granīta, SIEMENS tehnika, iebūvētie skapji, seifs.
Tā plānojums ir veidots, tā, lai sadalītu dzīvokli divās zonās – vecāku un bērnu. Priekšnams ar plašiem iebūvētiem skapjiem, viesu sanmezgls, pārdomāta virtuve ar ēdamzonu, kas nodalīta no viesistabas.
Īpaši ir padomāts par vecāku zonu – plaša guļmistaba, liela garderobe un vannas istaba ar logu. Savukārt dzīvokļa otrajā daļā ir plaša spēļu istaba, bērnu vannas istaba un 2 guļamistabas.

Jūsu jaunais dzīvoklis atradīsies namā, kas lieliski iederas Rīgas vēsturiskā centra arhitektūrā. Šeit jūtams 20. gadsimta sākumam raksturīgais nacionālā romantisma gars un vēsturiskā pilsētas centra unikāla atmosfēra – skaistas, greznas ēkas, katoļu un pareizticīgo baznīcas, bruģētas ielas. Ģertrūdes ielas 23. nams ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, kas uzbūvēts 1909. gadā pēc slavenā Rīgas arhitekta Eižena Laubes projekta nacionālā romantisma stilā. Vēsturiskā fasāde ir pilnībā atjaunota. Koka konstrukcijas ir aizstātas ar dzelzbetonu, iebūvēti lifti. Tā ir viena no nedaudzajām daudzdzīvokļu ēkām pilsētas centrā, kas aprīkota ar autonomu gāzes katlu, apkures un ūdens sildīšanas sistēmu. Lielisks dzīvoklis Rīgas vēsturiskajā centrā izsmalcinātam un komfortablam dzīves stilam!

Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums