Rīga, Centrs, Indrānu iela

Plašs, gaišs 4 istabu dzīvoklis ar panorāmas skatu Indrānu ielā

Cena

290 000 €

Platība

134 m2

Stāvs

6/7

Guļamistabas

3

Vannas istabas

3
Nosūtīt ziņu broker link arrow

Tiek piedāvāta iespēja iegūt savā īpašumā plašu un gaišu dzīvokli Rīgas pilsētas tālajā centrā. Dzīvoklis, kura kopējā platība ir 133.90 m2 atrodas zaļā, klusā un sakoptā ielā pie parka - Indrānu ielā, kura vēsturiski tā nodēvēta 1930.gadā. Dzīvoklis ir pilnībā atjaunots un izremontēts 2023.gadā un pēc remonta tajā neviens nav dzīvojis.
Indrānu iela sākas krustojumā ar Brīvības ielu, kas ļauj ātri nokļūt pilsētas centrā vai doties prom no tā. 5 minūšu attālumā pieejama ļoti ērta sabiedriskā transporta kustība. Turpat netālu atrodas Franču licejs, Centra humanitārā vidusskola, privātskola “Klasika”, bērnudārzs, aptieka, t/c Domina, Veselības centrs 4, kā arī dažādi citi veikali un kafejnīcas.
Dzīvoklis atrodas ēkas 6.stāvā, kur nesošās sienas ir no efektīviem materiāla blokiem “Keraterm”. Objekts ir jaunbūve, kas nodots ekspluatācijā 2005.gadā.
Dzīvokļa novietojums ēkā - ēkas vidusdaļa.
Mājai ir 7 stāvi, iežogots pagalms ar rotaļlaukumu bērniem.
Ēkas pirmajā stāvā ir koplietošanas riteņu un ratiņu telpa. Iedzīvotāju ērtībām ēkā ir lifts un namrunis, metāla durvis un slēgta kāpņu telpa.
Komunikācijas – gāzes apkure ar individuālu skaitītāju, pieejams internets, televīzija, pilsētas ūdens apgāde (ir skaitītāji), pilsētas kanalizācija.
Māja ir ekonomiska, labi siltināta.
Papildus par 25 000 euro ir iespēja iegādāties 2 automašīnu stāvvietas (platība 619/2230 d/d jeb 24.76 m2), kas atrodas zem āra nojumes (nojumes kopplatība 89.20 m2). Teritorijā autostāvvieta ir apsargāta.
Der akcentēt, ka mājas iedzīvotājiem pieejama jumta terase, kur var gan sauļoties, gan skatīties salūtu.
Dzīvokļa kopējā platība 133.90 m2, istabu skaits 4, no kurām izolētas 3 istabas.
Griestu augstums 2.48 – 2.80m. Dzīvoklim ir ārtelpas balkons, kura platība 4.00 m2. No dzīvokļa paveras lielisks skats uz tuvāko apkārtni.
Dzīvoklī atrodas divas vannasistabas ar tualeti, kā arī vēl viena atsevišķa tualetes telpa. Vannas istabās ir siltās grīdas ar apkures siltumnesēju.
Dzīvoklim patīkamu noskaņu un siltumu gūsiet pie iebūvētā kamīna, kas atrodas viesistabas zonā. Telpas ir labi izgaismotas, tām ir patīkama aura un plašuma sajūta.
Dzīvokļa apdare un inženiertehniskais aprīkojums ir atbilstoši mūsdienu kvalitātes prasībām. Ārdurvis - dubultās (koka, metāla). Iebūvētas mēbeles - sienas skapis gaitenī. Grīdu klājums - dabīgais parkets - mahagoni, virtuves un vannas istabas zonās - flīzes. Plašuma sajūtu dzīvoklī rada lieli PVC logi, kas ir ļoti labā stāvoklī. Dzīvoklī uzstādīta ugunsdrošības un apsardzes signalizācija, kondicionieris un video namrunis.


Ērtības

Broker image

Sazinies ar mums